Η ΕΠΟ ενημέρωσε το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Απριλίου, ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο τελικός είχε αποφασιστεί να γίνει στις 25 Μαΐου και τη Μεγάλη Δευτέρα αποφασίστηκε η ώρα διεξαγωγής του, δηλαδή οι 20:30 του τελευταίου Σαββάτου του μήνα. 

Ύστερα, λοιπόν, από τρεις μήνες ήξεις αφήξεις, με τις ομάδες, την Άστυνομία και την ΕΠΟ να τα βρίσκουν και να μην τα βρίσκουν, πρώτα για την ασφάλεια, έπειτα για τις κάμερες, την έδρα που θα παίξουν, ακόμα και τις προδιαγραφές του Πανθεσσαλικού, ήρθε και η ανακοίνωση της τελευταίας επιβεβαίωσης. 

Κύπελλο Ελλάδος: Η ανακοίνωση της ΕΠΟ 

Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης.

Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα.