Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ ρίχονται στη... μάχη του Game 4 (21:45, Novasports Prime) των playoffs της Euroleague, ένα παιχνίδι "επιβίωσης" για τους "πράσινους", οι οποίοι βρίσκονται με την... πλάτη στον τοίχο και με ήττα θα αποχαιρετήσουν οριστικά το Final Four. Για το "τριφύλλι" είναι μονόδρομος η νίκη προκειμένου να ισοφαρίσει σε 2-2 και να μεταφέρει την υπόθεση... πρόκριση στο ΟΑΚΑ!

Σ' ένα τόσο κρίσιμο ματς όπως είναι το αποψινό για τον Παναθηναϊκό, οι "πράσινοι" είχαν καταθέσει από προχθές (30/04) αίτημα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσω του οποίου ζήτησαν 250 εισιτήρια, με την "ομάδα του λαού" να δίνει αρνητική απάντηση. Μάλιστα, λέγεται πως οι Ισραηλινοί αναμένεται να έχουν ακόμη περισσότερους οπαδούς στο "Χάλα Πιονίρ" από τους 1.000 που είχαν στο Game 3, όπου επικράτησαν της ελληνικής ομάδας με 87-85 και έκαναν το 2-1.

Aρνητική απάντηση της Μακάμπι στον Παναθηναϊκό για το Game 4 των playoffs της Euroleague

Στόχος του Παναθηναϊκού σ' ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου όπως είναι το Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν να έχει και τους οπαδούς του στο πλευρό του, που θα έδιναν έξτρα ώθηση στους "πράσινους". Παρ' όλα αυτά, οι Ισραηλινοί είχαν αρνητική στάση και δεν αποδέχτηκαν το αίτημα από πλευράς "τριφυλλιού" για διάθεση 250 εισιτηρίων, ενώ -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- οι ίδιοι αναμένεται να έχουν περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες της "Χάλα Πιονίρ".

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας sports.walla.co.il, η Μακάμπι αναμένεται να έχει περισσότερους από 1.000 οπαδούς που είχε στο Game 3, ενώ επισημαίνεται ότι έχουν ήδη μεταβεί στο Βελιγράδι αρκετοί οπαδοί από Τελ Αβίβ, όπου υποστηρίζεται πως "δεν θα γίνει κάτι αν μπουν ακόμα 300-400 οπαδοί στο γήπεδο". Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πιθανόν η ισραηλινή ομάδα να έχει στο πλευρό της περίπου 2.000 οπαδούς.