Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έγινε γνωστό αρχικά από κάποιον δημοσιογράφο πως ο Κέντρικ Ναν και οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Δήμητρης Γιαννακόπουλος το επιβεβαίωσε και το ανακοίνωσε , κάτι που δεν είδε με... καλό μάτι η σύντροφος του Αμερικάνου γκαρντ του "τριφυλλιού", Μπλεν Μεκκόνεν

Η ανανέωση του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκού και η... πρόβλεψη του Γιαννακόπουλου

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους 26 πόντους που πέτυχε, οδηγώντας τους "πράσινους" στο Final Four της Euroleague. Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της ανανέωσης του Αμερικάνου γκαρντ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε το... backstage από την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

"Βλέπετε αυτό που βλέπω; Γιατί εγώ βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague για την επόμενη πενταετία. Πάμε να μπούμε στα βιβλία της ιστορίας", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σκορπίζοντας χαρά στους οπαδούς της ομάδας



Η αντίδραση της συζύγου του Κέντρικ Ναν στα social media

Η Μπλεν Μεκκόνεν αντέδρασε απότομα στην είδηση πως ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό χωρίς να την ενημέρωσει και ανέβασε μία ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας τα παράπονα της:

"Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερη τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα. Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σα να μη σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου. Είναι πάνω από την κατανοησή μου, πως τα παιδιά και η σύντροφος του, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημάσια. Μόλις ανακάλυψα την ανανέωση του συμβολαίου μαζί με όλους εσάς, και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τον Κέντρικ.

Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου, για να είμαι εδώ επίσης. Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μία μεγάλη μαχαιριά για εμένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς πάντως".

Στη συνέχεια η σύντροφος του Κέντρικ Ναν ανέβασε ακόμη μία "ιστορία" στα social media για να εξηγήσει ουσιαστικά το λόγο που αντέδρασε έτσι αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ας το ξεκαθαρίσω. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στη χώρα για άλλες δύο σεζόν, αλλά σαν σύντροφος, έπρεπε να το γνώριζα από πριν και όχι να το ανακαλύπτω από τα μέσα ενημέρωσης, όπως όλοι οι άλλοι.

Ο ρόλος μου σε αυτό το κομμάτι, είναι το ίδιο σημαντικός. Φροντίζω δύο παιδιά και κρατάω όλους ενωμένους, θυσιάζοντας τα πάντα για μένα και την οικογένεια. Δικαιούμαι ένα μήνυμα, αυτό είναι όλο! Πίσω από τα "φώτα", εγώ είμαι αυτή που κάνει τα πράγματα εύκολα για τον Κέντρικ και αποδίδει, όπως αποδίδει. Δικαιούμαι το λουλούδι μου και είμαι σαφή επικοινωνία. Αυτό είναι όλο!"

Λίγο αργότερα βέβαια, η Μπλεν Μεκκόνεν διέγραψε τις αναρτήσεις από τα social media, "σβήνοντας" με αυτόν τον τρόπο τις... φωτιές που "άναψε" λίγο μετά την τεράστια πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague μετά από 12 χρόνια απουσίας.