Η Premier League φτάνει στο τέλος της και οι "μάχες" για τον πρωταθλητή και για το ποιος θα υποβιβαστεί "φουντώνουν". Η 37η αγωνιστική επιφυλάσσει εκπλήξεις με τις περισσότερες ομάδες να ενδιαφέρονται, ενώ οι φαινομενικα "αδιάφορες" σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και πιο επικίνδυνες. 

Νίκη - μισό τίτλο ψάχνει η Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φούλαμ (14:30) για την 37η αγωνιστική της Premier League. Οι "πολίτες" προέρχονται από εμφατική νίκη κόντρα στην Γουλβς με 5-1, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ξεσπάει στους "λύκους" πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. 

Οι γηπεδούχοι από τη πλευρά τους, έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν την παραμονή τους εδώ και αρκετές αγωνιστικές, με τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του να παλεύουν τα παιχνίδια τους και να είναι επικίνδυνοι για κάθε αντίπαλη ομάδα.

Ψάχνουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους Νότιγχαμ και Τσέλσι

Συγκλονιστικό παιχνίδι αναμένεται στο Νότιγχαμ, με την Φόρεστ να υποδέχεται την Τσέλσι (19:30) με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για διαφορετικούς σκοπούς η καθεμία. Οι γηπεδούχοι πήραν νίκη "χρυσάφι" με ανατροπή κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-1 και πήρε διαφορά ασφαλείας τριών βαθμών από τους διώκτες της.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο αντίστοιχα, συνέτριψε με 5-0 την Γουέστ Χαμ και βρίσκεται στο -2 από την έκτη θέση που βρίσκεται η Νιουκάστλ που οδηγεί στο Europa Conference League

Αγώνες με ενδιαφέρον για Ευρώπη και υποβιβασμό στο Λονδίνο για την Premier League

Σημαντικοί αγώνες αναμένονται στο Λονδίνο, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Μπέρνλι και την Γουέστ Χαμ την Λούτον, με τις φιλοξενούμενες ομάδες να ψάχνουν την τελευταία ευκαιρία τους για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Από τη πλευρά τους, οι "πετεινοί" έμειναν πίσω στην κούρσα της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Champions League μετά τις συνεχόμενες ήττες που υπέστησαν, με την Άστον Βίλα να είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς χρειάζεται μία νίκη για να την εξασφαλίσει. 


Αναλυτικά οι μεταδόσεις της Premier League της ημέρας:

14:30 NOVASPORTS PREMIER Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι
17:00 NOVASPORTS PREMIER Τότεναμ - Μπέρνλι
17:00 NOVASPORTS 2 Νιουκάστλ - Μπράιτον 
17:00 NOVASPORTS 4 Έβερτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
17:00 NOVASPORTS 5 Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας 
17:00 NOVASPORTS NEWS Μπόρνμουθ - Μπρέντφορντ 
17:00 NOVASPORTS EXTRA 3 Γουέστ Χαμ - Λούτον 
19:30 NOVASPORTS PREMIER Νότιγχαμ Φόρεστ - Τσέλσι