Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει πως και πως να ολοκληρωθεί και η φετινή της... καταστροφική χρονιά στην Premier League, την οποία μπορεί κάπως να διασώσει μόνο αν κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με την Μάντσεστερ Σίτι. Αν δεν συμβεί αυτό τότε δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Ευρώπη και θα ολοκληρώσει μια ακόμη αποτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα έχουν να διαχειριστούν και μια ηχηρή απουσία αφού όπως δήλωσε ο Ράφαελ Βαράν θα αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ"!

Αποχωρεί ο Ράφαελ Βαράν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από τρία χρόνια

Τίτλοι... τέλους ανάμεσα στον Ράφαελ Βαράν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Γάλλος αμυντικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ", κάτι που θα το κάνει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπου ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του με τους "κόκκινους διαβόλους". Ο ίδιος που θα αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του, έκανε γνωστή την αποχώρηση του μέσω ενός βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στα social media της ομάδας.
Ο Βαράν αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο του 2021 και έκτοτε έχει καταγράψει 93 συμμετοχές με απολογισμό δυο γκολ και μια ασίστ. Σε αυτά τα τρία χρόνια, ο μόνος τίτλος που πανηγύρισε ήταν αυτός του Λιγκ Καπ το 2023. Το τελευταίο του παιχνίδι με την κόκκινη φανέλα θα είναι ο εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με τη Νιουκαστλ όπου θα πει το τελευταίο του... αντίο στο "Ολντ Τράφορντ".

Βαράν: "Πρέπει να παίξεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει"

"Για σας, τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν καταπληκτικά που έπαιξα κάποια χρόνιασε αυτόν τον ξεχωριστό σύλλογο και φόρεσα αυτή τη φανέλα.

Η πρώτη φορά που πήγα στο Ολντ Τράφορντ ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τρέλα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ερωτεύτηκα τον σύλλογο, τους οπαδούς. Πρέπει να παίξεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει.

Για τα παιδιά μου, είναι το σπίτι τους εδώ. Και για μένα θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέρος.


Παρά το γεγονός ότι είχαμε μια δύσκολη σεζόν, είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Οι νέοι ιδιοκτήτες έρχονται με ξεκάθαρο σχέδιο και εξαιρετική στρατηγική.

Θα σας δω στο Ολντ Τράφορντ για να σας αποχαιρετήσω στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θα είναι πολύ συγκινητικό", ανέφερε ο Γάλλος.