Την Κυριακή θα "λυγίσουν" μέχρι και τα... τσιμέντα στο "Άνφιλντ"! Ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Γουλβς για την τελευταία αγωνιστική της Premier League θα "σπάσει" καρδιές και αυτό γιατί θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που ο Γιούργκεν Κλοπ θα καθίσει στον πάγκο των "Reds". Μετά από εννέα χρόνια στην τεχνική ηγεσία ήρθε η ώρα να πει το δικό του... αντίο, με τον Γερμανό τεχνικό να επισκέπεται το γήπεδο της ομάδας του και η εικόνα του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου λίγο πριν από το "last dance" προκαλώντας ρίγος συγκίνησης σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο!

H εικόνα του Κλοπ στο Άνφιλντ που... κόβει την ανάσα λίγο πριν το αντίο στη Λίβερπουλ

Αρκετά έντονο και φορτισμένο συγκινησιακά θα είναι το κλίμα στο "Άνφιλντ" την Κυριακή (19/05) καθώς οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ θα δουν για τελευταία φορά τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ομάδας τους και ο Γερμανός προπονητής θα δώσει την τελευταία του... παράσταση με τους "Reds". Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει, με το "last dance" του να αναμένεται συγκλονιστικό.


Ο Κλοπ γνωρίζοντας πως αυτές είναι μέρες είναι και οι τελευταίες του στην Λίβερπουλ θέλησε να επισκεπτεί το "Άνφιλντ" μόνος του, να καθίσει στις εξέδρες και να το αντικρίσει απολαμβάνοντας τις τελευταίες του στιγμές στο γήπεδο όπου έχει γράψει τη δική του ιστορία. Η εικόνα του έκανε τον γύρο του διαδικτύου, συγκλόνισε, συγκίνησε και έκανε τον κόσμο του ποδοσφαίρου να "υποκλιθεί" σε μία τόσο μοναχική αλλά ταυτόχρονα δυνατή στιγμή!