Η 27χρονη Μάργκο Μάρτιν ήταν ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων που περίμεναν να καταγράψουν την άφιξη του Ντόναλντ Τραμπ στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Το νο2 του γραφείου επικοινωνίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ μοιάζει καταπληκτικά με την σύζυγο του Αμερικανού πρώην προέδρου, Μελάνια και ήταν ένα από τα λίγα πρόσωπα που βρέθηκαν στο δικαστήριο.

Η Μάργκο Μάρτιν βιντεοσκόπησε με το κινητό της τηλέφωνο την έξοδο του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, από τον Trump Tower προκειμένου να μεταβεί στο δικαστήριο του Μανχάταν για την «1η ημέρα της δίκης Μπάιντεν».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Post λίγο αργότερα εθεάθη να κάθεται στην πίσω σειρά της δικαστικής αίθουσας μαζί με τον Τζέισον Μίλερ ανώτερο σύμβουλο του Τραμπ, καθώς ξεκίνησε η επιλογή των ενόρκων για την δίκη. Μάλιστα όπως και στο παρελθόν, έτσι και χθες κατάφερε να μπερδέψει τους φωτογράφους καθώς νόμιζαν ότι επρόκειτο για την Μελάνια Τραμπ. Και αυτό διότι οι δύο οι γυναίκες έχουν πολλά κοινά με κυριότερο το χρώμα και το μήκος των μαλλιών τους.



Φορώντας ευμεγέθη γυαλιά, η νεαρή Αμερικανίδα κατάφερε να μπερδέψει τους φωτογράφους αφού γενικά έχει πολλά κοινά με την τέως «πρώτη κυρία». Είναι καστανή με μακριά μαλλιά και καλλίγραμμο σώμα. Η Μάργκο Μάρτιν μεγάλωσε στην Οκλαχόμα και είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που παρέμειναν στο πλευρό του μεγιστάνα μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν σύμβουλος στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Save America PAC. 

Μάλιστα σε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να περπατούν στο Λευκό Οίκο σχολίαζε πως ο χρόνος που πέρασε στον Λευκό Οίκο ήταν μία εμπειρία που «χάρισε στη ζωή της αμέτρητες ευκαιρίες και ευτυχία».


Πλέον η Μάργκο Μάρτιν έχει αναβαθμισμένο ρόλο καθώς είναι η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που φωτογραφίζεται στο πλευρό του. Παράλληλα δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμιότυπα από την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ μέσω των προφίλ της στο Instagram, το οποίο αριθμεί πάνω από 30.000 followers.


Ακόμη δεν παραλείπει να μοιράζεται με τους ακολούθους της κάποιες πιο προσωπικές στιγμές με φίλους, από διακοπές, συναυλίες και επισκέψεις, όπως και με την αδερφή της, που είναι παρουσιάστρια στο πρωινό μαγκαζίνο «NewsNation».


Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που δικάζεται από ποινικό δικαστήριο. Η ακροαματική διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει πολλές εβδομάδες και να περιπλέξει την προσπάθειά του να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου.