Στις 23 Απριλίου, η Σελήνη μετακινείται στον Σκορπιό, φέρνοντας ένα βαθύτερο, πιο έντονο συναισθηματικό κλίμα σε όλα τα ζώδια.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Κορύφωση της αφρικανικής σκόνης, λασποβροχές και ζέστη σήμερα - Η πρόγνωση για το Πάσχα

Ας δούμε πώς επηρεάζει αυτή η μετάβαση το καθένα:

Κριός: Η Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί την ανάγκη σας για βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Μπορεί να αισθανθείτε περισσότερο παθιασμένοι και εστιασμένοι στις σχέσεις σας.

Ταύρος: Οι σχέσεις σας με συνεργάτες και στενούς φίλους βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να εμφανιστούν θέματα εμπιστοσύνης ή ανάγκη για μεγαλύτερη οικειότητα.

Δίδυμοι: Η Σελήνη στον Σκορπιό απαιτεί από εσάς να δώσετε προσοχή στην υγεία και τις καθημερινές σας ρουτίνες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για αποτοξίνωση ή ξεκίνημα μιας νέας γυμναστικής συνήθειας.

Καρκίνος: Η σεληνιακή ενέργεια στον Σκορπιό φέρνει συναισθηματική ένταση στις ανθρώπινες σχέσεις και τη δημιουργικότητά σας. Είναι ένας καλός χρόνος για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας μέσω δημιουργικών εκτονώσεων.

Λέων: Τα οικογενειακά ζητήματα και η σπιτική ζωή παίρνουν προτεραιότητα. Μπορεί να ανακαλύψετε βαθύτερες ρίζες ή κρυμμένα συναισθήματα που χρειάζονται αντιμετώπιση.

Παρθένος: Είναι καλή στιγμή για βαθιά συζητήσεις και επικοινωνία. Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια έντονη επιθυμία για αλήθεια και αποκάλυψη μυστικών.

Ζυγός: Οικονομικά ζητήματα μπορεί να είναι πιο περίπλοκα τώρα. Εστιάστε στη διαχείριση πόρων και αναζητήστε σταθερότητα στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Σκορπιός: Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, νιώθετε ιδιαίτερα ισχυρές ενέργειες. Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με προσωπική μεταμόρφωση και αυτογνωσία.

Τοξότης: Περίοδος για ανασκόπηση και απομόνωση για να ανακαλύψετε τι σας ενοχλεί πραγματικά. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αποβάλλετε το αρνητικό και να θεραπεύσετε τις πληγές σας.

Αιγόκερως: Οι κοινωνικές σχέσεις και οι φιλίες βρίσκονται υπό το πρίσμα της επανεξέτασης. Αξιολογήστε ποιες σχέσεις είναι ωφέλιμες και ποιες απαιτούν αλλαγές.

Υδροχόος: Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας μπορεί να επηρεαστούν από την έντονη σεληνιακή ενέργεια. Εστιάστε στις φιλοδοξίες σας και βάλτε στόχους που ανταποκρίνονται στις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Ιχθύς: Αυτή η περίοδος προάγει την αυτο-εξερεύνηση και την πνευματική αναζήτηση. Επικεντρωθείτε στην εσωτερική ανάπτυξη και τις ανώτερες σας αξίες.