Τραγικό θάνατο βρήκε 74χρονος οδηγός, που έχασε ακαριαία τη ζωή του όταν η λευκή Porsche που οδηγούσε, προσέκρουσε σε πολλά οχήματα πριν καταλήξει σε φτάχτη σπιτιού, στην άκρη του δρόμου. Το τροχαίο έλαβε χώρα στο Σάσεξ της Βρετανίας.

Ένας 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού υπέστη “σοβαρά τραύματα” από τη σύγκρουση. Δύο άλλα οχήματα, μια μαύρη BMW και ένα λευκό Audi, ενεπλάκησαν επίσης στο φρικτό δυστύχημα.

Στο σημείο υπάρχει μια μεγάλη λακκούβα και σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός πιθανότατα προσπάθησε να την αποφύγει.




Βρετανία: Το Porsche Club δεν γνωρίζει αν το αυτοκίνητο ανήκε σε κάποιο από τα μέλη του

Το δυστύχημα, στην οδό A272 Horsham Road κοντά στο Petworth, συνέβη την Δευτέρα (29/4) την ίδια ημέρα με τον αγώνα που διεξάγεται από τα μέλη της λέσχης ιδιοκτητών Porsche, στην αγωνιστική πίστα Goodwood λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά.

Το Porsche Club Great Britain δεν γνωρίζει αν το αυτοκίνητο ανήκε σε κάποιο από τα μέλη του.

Οι αστυνομικοί του Σάσεξ πιστεύουν ότι το σπορ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την BMW καθώς αυτή έστριψε για να αποφύγει τη λακκούβα στην άσφαλτο, χτυπώντας δύο άλλα οχήματα και τη βεράντα ενός σπιτιού πριν σταματήσει.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα αλλά και ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή του βαριά τραυματία ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών, πέθανε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο 65χρονος οδηγός της λευκής BMW μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Richard’s του Chichester, όπου νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση. Οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων δεν τραυματίστηκαν.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η υπερβολική ταχύτητα έπαιξε ρόλο στο δυστύχημα.

Η 911 997 GT2 είναι μία από τις ταχύτερες εκδόσεις του σπορ αυτοκινήτου που παράγει η Porsche.