Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τις στιγμές τρόμου που έζησε η οδηγός φορτηγού σε γέφυρα στις ΗΠΑ.

*Διαβάστε εδώ: Σοκ στη Βρετανία: Τραγικός θάνατος για 26χρονη χορεύτρια - Πέθανε κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού με πνιγμό

Ειδικότερα, το φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε να κρέμεται στο κενό από τη γέφυρα.

Η κάμερα που υπήρχε στο φορτηγό, κατέγραψε το περιστατικό.


ΗΠΑ: Για 90 λεπτά κρεμόταν από τη γέφυρα

Η οδηγός ούρλιαζε από τον φόβο της, με το προσωπικό της μαρτύριο να κρατάει 90 λεπτά.

Τόσα χρειάστηκαν για να την απεγκλωβίσουν από το σημείο. Ευτυχώς σώθηκε και πλέον περιμένει την απόφαση των δικαστών, για τα όσα έγιναν τον περασμένο Μάρτιο.

Κατηγορούμενος για το τροχαίο είναι ο 33χρονος Τρέβορ Μπράναμ, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οδηγούσε επικίνδυνα, κάνοντας συνεχώς σφήνες, πριν τελικά μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρουστεί με το φορτηγό.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, φαίνεται η 26χρονη να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει, όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό.

Η Τόμας πέρασε 1,5 ώρα σε αυτή την κατάσταση στην 100 ετών γέφυρα που συνδέει το Λούιβιλ με τη νότια Ιντιάνα, πριν τελικά να διασωθεί σε μια επικίνδυνη επιχείρηση της Πυροσβεστικής.
«Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της ακραίας αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς ή και θάνατο», είπε η κατήγορος Λίεμ Σόκον.