Μια 72χρονη γυναίκα, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στη Βούλα, όταν σε προσπάθειά της διασχίσει τη λεωφόρο Καραμανλή παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, δείχνει τη γυναίκα πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγός της ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω της. Κόσμος που βρίσκεται στο σημείο προσπαθεί να βοηθήσει. Κάποιος κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα. Άλλοι καλούν το ασθενοφόρο.

«Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο και χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της», λέει αυτόπτης μάρτυρας. Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1066faup2ip)


Τροχαίο στη Βούλα: Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας ο σύζυγός της

Λίγα μέτρα μακριά, είναι πεσμένος ο 27χρονος μοτοσικλετιστής σε απόσταση από την μηχανή του. Η μοτοσικλέτα έχει βγει από τον δρόμο και έχει σφηνωθεί σε θάμνους πάνω στο διαχωριστικό.

«Η κυρία ήταν κάτω και ο μοτοσικλετιστής, η μηχανή είχε πάει μέσα στα χόρτα. Υπήρχαν κομμάτια της μηχανής στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Ήταν μια φίλη της που μας μίλησε μετά κλαμένη και μας είπε να προσέχουμε», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 72χρονης. Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω και είδε τη γυναίκα του να παρασύρεται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την άτυχη γυναίκα χτύπησε και δεύτερη μηχανή, που περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. «Πήγε να περάσει η κυρία για να περάσει στο παρκάκι. Δεν είχε φωτισμό, το βράδυ είναι λιγοστός και οι ταχύτητες οι μεγάλες».

Τροχάιο στη Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την θανατηφόρα παράσυρση της 72χρονης

Εν τω μεταξύ, νέα τροπή παίρνει η υπόθεση καθώς ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να έπεσε θύμα μιας από τις διαβόητες κόντρες στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος τραυματίας φέρεται να είπε αμέσως μετά το δυστύχημα πως δεν γνώριζε τον αναβάτη που εξαφανίστηκε. Ωστόσο, από μαρτυρίες προκύπτει πως οι δύο μοτοσικλετιστές ήταν παρέα και δεν αποκλείεται να είχαν στήσει κόντρα από το προηγούμενο φανάρι αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ενώ οι Αρχές αναζητούν μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας τον αναβάτη της δεύτερης μηχανής ο οποίος παραμένει άφαντος.