Με ψυχρολουσία, σκοτσέζικο ντους -όπως θέλετε, πείτε το- συνοδεύτηκε η πρεµιέρα της «TV Queen» Ιωάννας Μαλέσκου.

Έπειτα από δυόµισι χρόνια αποχής, η (ωραία) Ιωάννα από την Πρέβεζα, που «ατυχώς», όπως έχει επισηµάνει η Λόλα Νταϊφά, ξεκίνησε την καριέρα της στην TV ως «Μενεγάκη της Κρήτης» (εργαζόταν µέχρι και το 2020 σε τηλεοπτικό σταθµό της Μεγαλονήσου), επανήλθε.

Και όλοι την περίµεναν πώς και πώς. Όχι όµως και το κοινό. Εκ του αποτελέσµατος: Με τεχνικά λάθη και µονοψήφια νούµερα συνοδεύτηκε η πρεµιέρα του νέου reality για παρουσιαστές στο Open, συγκεκριµένα µε µέσο όρο το 7,2% στο δυναµικό κοινό και 6,5% στο σύνολο. Για 10΄ σχεδόν η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν είχε ήχο.

 

 Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης για την πρεμιέρα του «Tv Queen»

Ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης παρενέβη χθες στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

«Είχε λάθη. Έγινε προσπάθεια σε 20 µέρες να βγει για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης τόσο γρήγορα ένα reality εγκλεισµού. Αν δεν ήταν η BarkingWell, καµία εταιρεία παραγωγής δεν θα µπορούσε να βγάλει ριάλιτι µε εγκλεισµό τόσο γρήγορα», είπε αρχικά, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«∆εν είναι το κανονικό µας πλατό αυτό που είδατε. Είναι το πλατό που έχουµε για τις οντισιόν. Να σας θυµίσω πως το “TV παρουσιάστε” δεν είχε καν πλατό, είχε ένα τραπέζι και ένα µπάνερ. Ο Κοκλώνης δεν κάνει τσουρούτικες παραγωγές, αυτή τη στιγµή όµως µιλάµε για την επόµενη παρουσιάστρια. Το αν είναι ικανή ή όχι, θα το δείξει στα επόµενα επεισόδια. ∆εν πρέπει όµως ο παρουσιαστής να έχει µεγάλο πλατό και λαµπερό. Πρέπει να έχει άλλα εφόδια. Οι κοπέλες πρέπει να δοκιµαστούν, όχι στο λαµπερό led και αυτά που έχει ένα λαµπερό σόου σαν το “J2US” ή το “Fame Story”, αλλά στο challenge».

Και κάπως έτσι, µετά τον «απολογισµό» από την πλευρά του Κοκλώνη για λογαριασµό της Μαλέσκου και του τιµ της παραγωγής, περιµένουµε τα επόµενα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 30/4/2024