Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπούγας, πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στη Λευκάδα στο πλαίσιο επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από το Δήμο Λευκάδας και συνεχίστηκαν στην Περιφέρεια Λευκάδας, στην Αστυνομική Διεύθυνση, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο Λιμενικό, στο Δικαστικό Μέγαρο και στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας.

Ο κ. Μπούγας άκουσε τα προβλήματα των φορέων που επισκέφθηκε, συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού με τους οποίους συζήτησε τη σπουδαιότητα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ενώ τόνισε το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαιτέρως ως προς τα σημαντικά έργα που έχουν συντελεστεί και προγραμματίζονται για την Π.Ε. Λευκάδας. 

Από κοινού με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης στην περιοδεία μετείχαν επίσης η Γενική Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Παυλίνα Καρασιώτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδος, Αντώνιος Δουβίτσας, ο Υπεύθυνος Ευρωεκλογών Ιονίων Νήσων, Δημήτριος Κυριαζής, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης, ο Βουλευτής Λευκάδας, Αθανάσιος Καββαδάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λευκάδας, Γεώργιος Μπουρδάρας καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λευκάδας, Φίλιππος Σκλήρος.


giannis-mpougas-leukada

Το μήνυμά του

Μετά την επίσκεψη του, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι «Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα επιβεβαιώσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, την ευρωπαϊκή προοπτική της Χώρας αλλά και την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στέλνοντας μήνυμα κοινωνικής και πολιτικής σταθερότητας».