Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League. Νίκησε 4-2 την Άστον Βίλα στο "Βίλα Παρκ", πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμί σημείωσε χατ τρικ, ενώ το άλλο γκολ το έβαλε ο Σαντιάγο Έσε, για να κάνει ο Ολυμπιακός έναν θρίαμβο μέσα στο άντρο της Άστον Βίλα.

Θρίαμβο, ο οποίος δεν ήταν μόνο ιστορικός, αλλά ήταν ανεπανάληπτος, καθώς καμία ελληνική ομάδα δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο.

Κι έτσι ο Ολυμπιακός ορίζει εκείνος την τύχη του αναφορικά με την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι εκείνοι που θα παίξουν επίσης μπάλα στην ρεβάνς, όπως κάνουν πάντα. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και το Καραϊσκάκη θα ζήσει μεγάλες πιένες για μια ακόμα φορά.

Θα παίξει... μπάλα με τον Ολυμπιακό και ο 12ος παίκτης

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον 12ο παίκτη δίπλα του για να δώσει τον δύσκολο επαναληπτικό. Η Άστον Βίλα είναι επικίνδυνη ομάδα και θα έρθει στην ρεβάνς να διεκδικήσει τις ελπίδες που της αναλογούν και δεν είναι και λίγες.

Θα έχει να τα... βάλει και με τους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι και 100.000 κόσμο να χωρούσε το Καραϊσκάκη, πάλι γεμάτο θα ήταν. Γίνεται ένας χαμός στις τάξεις των φιλάθλων αφού όλοι θα ήθελαν να δουν από κοντά τον ιστορικό επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης.

Όσοι κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο, πρόκειται για μαγικό χαρτάκι στην κυριολεξία και πολύτιμο αυτές τις μέρες. Φυσικά και οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που έχουν κλήσει την σταθερή θέση τους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Θα είναι μια μαγική βραδιά αυτή της επόμενης Πέμπτης με την ανυπομονησία όλων να είναι τεράστια. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το δεύτερο ιστορικό του παιχνίδι σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα είναι, αναμφίβολα, ποιο δύσκολο, αλλά θα έχει και την αύρα από τα εκατομύρια των φιλάθλων του, να τον συνοδεύει.

Κι αν ολοκληρωθεί ο ιστορικός θρίαμβος της πρόκρισης καταλαβαίνει κανείς τι πρόκειται να γίνει με τα εισιτήρια του τελικού.