Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να επιβιώσει από το θρίλερ του τέταρτου αγώνα στο Βελιγράδι και να ισοφαρίσει τη σειρά απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 2-2, φέρνοντας πλέον τη σειρά στο ΟΑΚΑ προκειμένου να δώσει τη χαριστική βολή και να πάει στο Final-Four της Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2012! 

Οι Ισραηλινοί εκτός από τεράστια ευκαιρία, έχασαν οριστικά και από το Game 5 τον Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ο αστέρας της Μακάμπι μετά τον τραυματισμό του στο Game 1, προστατεύτηκε σε δεύτερο και τρίτο παιχνίδι με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη που θα την έστελνε στο Βερολίνο. 

Παρ' όλα αυτά ο Αμερικανός δεν ήταν έτοιμος για να παίξει αγώνα, πόσο μάλλον τέτοιας ταχύτητας και έντασης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκ νέου τραυματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η ζημιά ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης όχι μόνο ενόψει του "τελικού" του ΟΑΚΑ, αλλά και για αρκετές ακόμη εβδομάδες, καθώς υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του. 

Ο Μπόλντγουιν θα κάνει νέα σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς αλλά και το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης. Όπως και να' χει, ο Παναθηναϊκός καλείται να το εκμεταλλευτεί και να πάρει την πρόκριση.