Ολυμπιακός και Φιορεντίνα μπορεί να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους όμως για αυτό που ζουν και... αναπνέουν είναι ο τελικός του Europa Conference League. Εκεί όπου στις 29 Μαΐου στην "OPAP Arena" οι δυο ομάδες θα διεκδίκησουν το τρόπαιο με φόντο την κορυφή της Ευρώπης!

Μετά τη νίκη των "βιόλα" επί της Μόντσα, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο σε δηλώσεις που παραχώρησε με τη λήξη της αναμέτρησης στο Sky Sport Italia αναφέρθηκε στους "ερυθρόλευκους" για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια, ενώ αποκάλυψε πως είδε τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα για να μελετήσει τις ομάδες. Στον δρόμο τους θα βρεθούν οι Πειραιώτες οι οποίοι όπως σχολίασε έχουν... πραγματική ποιότητα!

Ιταλιάνο: Τα αποθεωτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος τελικός της Φιορεντίνα

Στο επίκεντρο των δηλώσεων του Βιντσέντσο Ιταλιάνο βρέθηκε ο Ολυμπιακός με τον οποίο η Φιορεντίνα θα "παλέψει" για το τρόπαιο του Europa Conference League. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε ότι το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν την Άστον Βίλα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας δείχνει ότι είναι ομάδα με πραγματική ποιότητα και πως είναι δυνατή και επιθετική, ενώ αναφέρθηκε στον Ελ Κααμπί επισημαίνοντας ότι σκοράρει σταθερά.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να αξιοποιήσει τα μαθήματα που πήρε στον περυσινό χαμένο τελικό του Conference League όπου και ηττήθηκε από την Γουεστ Χαμ και να φέρει την κούπα στην Φλωρεντίνα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλιάνο:

"Ήμουν εκεί μπροστά στην τηλεόραση με πίτσα και Coca-Cola για να μελετήσω τον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Είναι μια δυνατή, επιθετική ομάδα και το γεγονός ότι νίκησε την Άστον Βίλα εντός κι εκτός έδρας σημαίνει ότι έχει πραγματική ποιότητα.

Ο σέντερ φορ τους σκοράρει σταθερά, αλλά η ομάδα μπορεί να κλείσει και να κοντράρει πολύ αποτελεσματικά. Δεν θα είναι το γήπεδό τους, αλλά είμαστε στην πόλη τους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την ατμόσφαιρα στην οποία θα μπούμε. Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός του Conference League, θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα μαθήματα που πήραμε από την εμπειρία της περασμένης σεζόν, καθώς αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε ένα τρόπαιο στη Φλωρεντία".