Όταν ο Λούκα Βιλντόσα υπέγραφε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό AKTOR όντας η πρώτη μεταγραφή της εποχής Αταμάν, άπαντες περίμεναν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που παρουσίασε ο Αργεντινός τη φετινή σεζόν. Ο Βιλντόσα δεν προσαρμόστηκε ποτέ, τραυματίστηκε σε "κακές" στιγμές μέσα στη σεζόν πάνω που έβρισκε ρυθμό και πλέον έχει πέσει αρκετά στο ροτέισιον. Γι' αυτό και αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι με τους "πράσινους" να ψάχνουν μια μεγάλη κίνηση στην περιφέρεια για τον αντικαταστάτη του.

Γι' αυτό και το ρεπορτάζ του Ματέο Αντρεάνι μοιάζει να έχει βάση. Ο Ιταλός που αρέσκεται στη μεταγραφολογία ανέφερε σε πρόσφατο ποστάρισμά του στο Twitter πως ο Αργεντινός όχι απλά θα αποτελέσει παρελθόν από το ΟΑΚΑ, αλλά θα γίνει ξανά κάτοικος Βελιγραδίου υπογράφοντας στον Ερυθρό Αστέρα. Μια κίνηση που βγάζει 100% νόημα για όλες τις πλευρές με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ψάχνει έναν βασικό "κουμανταδόρο" στην περιφέρεια, δίπλα στους Νέντοβιτς και Τεόντοσιτς, ο οποίος δε θα χρειαστεί κιόλας χρόνο προσαρμογής. 

Με τη συγκεκριμένη τριάδα βέβαια, ο "coach bullet" θα πρέπει να προσθέσει έναν παίκτη με περισσότερες αμυντικές αρετές καθώς Τεόντοσιτς και Νέντοβιτς δεν αρέσκονται και πολύ να κάνουν το κάτι παραπάνω στα μετόπισθεν.