In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.
Σχετικά Άρθρα

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με μεγάλες προσφορές

MEDIA, 17.09.2017 19:33 |

Parapolitika Newsroom


Στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με 6 μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

25 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ 25 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

 

Τα Παραπολιτικά χαρίζουν 25 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 25 τυχερούς αναγνώστες! Βρείτε το μαγικό αυτοκόλλητο στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Δείτε από κοντά Μέσι, Σουάρες, Μπουφόν, Ντιμπαλά και όλα τα αστέρια της Βarcelona, της Juventus και της Sporting Λισαβώνας που θα έρθουν φέτος στο Καραϊσκάκη για τους αγώνες του Champions League! Και φυσικά, απολαύστε τα ντέρμπι-φωτιά του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Θρύλου!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Το κουπόνι ισχύει για την απόκτηση ενός (1) εισιτηρίου διαρκείας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018.
2. Η χρήση του διέπεται από τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που ορίζει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.
3. Ο χρήστης του κουπονιού πρέπει να είναι ενήλικος έχων δικαιοπρακτική ικανότητα ή να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.
4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
5. Οι τυχεροί δικαιούχοι θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 6901414 από την Δευτέρα 25/9/2017 μέχρι και την Παρασκευή 29/9/2017 και ώρες από 9.00 π.μ. έως και 17.00 μ.μ. για να δώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το εισιτήριό τους. Ο κάτοχος του κουπονιού οφείλει να επικοινωνήσει με την εφημερίδα Παραπολιτικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/9/2017. Σε διαφορετική περίπτωση χάνει το σχετικό δικαίωμα.
6. Για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή βλάβη υποστεί ο χρήστης του κουπονιού από την κάρπωση της προσφοράς, καθώς και για οιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιασθεί, ουδεμία ευθύνη φέρει η Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.
7. Η χρήση του κουπονιού συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων καθώς και της νομοθεσίας σχετικά με είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ οι όροι της παρούσας δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

---

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ

Παιδική Διατροφή

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΙΝΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ, Phd

Δρα. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

Η λανθασμένη διατροφή και η παιδική παχυσαρκία απειλούν τον ελληνικό πληθυσμό και αποτελούν προβλήματα που απαιτούν άμεση λύση, εδώ και τώρα. Προς την κατεύθυνση αυτή φιλοδοξεί να συμβάλει η συγκεκριμένη έκδοση που σας προτείνει έναν οδηγό παιδικής διατροφής, ο οποίος περιλαμβάνει αποτελεσματικές στρατηγικές για τη διαχείριση του πολύπλοκου αυτού θέματος. Οι διατροφικές ανάγκες των παιδιών σχολικής ηλικίας εξαρτώνται από την ηλικία τους, τη σωματική τους διάπλαση και τη φυσική δραστηριότητά τους και η διατροφή τους θα πρέπει να καλύπτει τις ενεργειακές, αλλά και τις θρεπτικές τους ανάγκες. Στο νέο βιβλίο του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη παρατίθενται λύσεις διατροφής και φυσικής δραστηριότητας, προκειμένου τα παιδιά και οι γονείς τους να έχουν στη διάθεσή τους έναν απόλυτο σύμβουλο παιδικής υγείας!

Περιλαμβάνει:

· Οι έξυπνες συνταγές που αρέσουν στα παιδιά και το παιχνίδι των χρωμάτων

· 10 τροφές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

· Οι 5 περιορισμοί και η πυραμίδα των αντιοξειδωτικών

---

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ
ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Ολοκληρώστε τη σειρά με τον νέο, πλήρη και ενημερωμένο Παγκόσμιο Άτλαντα. Το απόλυτο εργαλείο γνώσης για τον μαθητή, τον φοιτητή, αλλά και για όλη την οικογένεια. Περιλαμβάνει αναλυτικούς γεωφυσικούς χάρτες με χρήσιμες πληροφορίες για τα βουνά, τους ωκεανούς, τις θάλασσες, τα ποτάμια και τις λίμνες ολόκληρης της υφηλίου!

---
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
από τη σειρά ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ