In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.
Σχετικά Άρθρα

Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη


Κριός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προκαλεί αναταράξεις στην αισθηματική σας ζωή και σας προειδοποιεί να μην επιμείνετε σε ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί κατά την άποψή σας. Οικονομικά διαφαίνονται κάποιες ευκαιρίες θα πρέπει όμως να δουλέψετε καλύτερα τα σχέδιά σας και να αποφύγετε τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν.

Ταύρος

Ευχάριστα προβλέπεται να κυλήσει η μέρα με πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία, κοινωνική ζωή,  συναντήσεις και συναναστροφές. Είστε περισσότερο αισιόδοξοι από άλλες φορές, καθώς κάποιες εξελίξεις στα προσωπικά σας φαίνεται να σας ικανοποιούν και να σας καθησυχάζουν. Ξεκουραστείτε πριν αρχίσετε τις νέες σας δραστηριότητες!

Δίδυμοι

Μείνετε μακριά από εστίες έντασης, οργανώστε καλύτερα τις ενέργειες και τις δραστηριότητές σας και αποφασίστε πώς θα αντιμετωπίσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Τελευταία δείχνετε σημάδια κόπωσης και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον μη εφησυχασμό σας και στις ευθύνες που έχετε αναλάβει απέναντι σε ανθρώπους που σας αρέσει να συναναστρέφεστε!

Καρκίνος

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενεργοποιεί τις ευαισθησίες σας και σας κάνει περισσότερο ευάλωτους σε εξωτερικά γεγονότα που αφορούν κάποιες ευπαθείς ομάδες του περιβάλλοντός σας. Αισθηματικά φροντίστε να μην αφήνετε άλυτα θέματα με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι μην είστε τόσο ευκολόπιστοι σε όσα ακούτε!

Λέων

Οι φιλοδοξίες σας είναι πιθανόν να σας παρασύρουν σε υπερβολικά θετικά εκτιμήσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και θα βγάλετε σωστότερα συμπεράσματα αργότερα. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, την οικογένεια και την διασκέδασή σας!

Παρθένος

Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε ευχάριστο περιβάλλον, αρκεί να αφήσετε κατά μέρος τις έγνοιες που αφορούν σε άλλα γεγονότα και άλλες χρονικές στιγμές. Είναι καιρός να υποστηρίξετε καλύτερα την προσωπική ζωή και να μην δίνετε πάντα βάρος στην υποστήριξη της προσωπικότητάς σας! Αισθηματικά δοκιμάστε να είστε περισσότερο τολμηροί στις προσεγγίσεις σας οι άνδρες και λιγότερο αναποφάσιστες οι γυναίκες!

Ζυγός

Σήμερα συγκρούονται οι επιθυμίες με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, αλλά υπάρχουν τα περιθώρια εκείνα που θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε και με τα δύο. Δώστε σε κάποιους να καταλάβουν ότι έχετε σοβαρές αντιρρήσεις στον τρόπο που σας συμπεριφέρονται και σε άλλους, ότι είστε περισσότερο ανεξάρτητοι από όσο νομίζουν! Ευτυχώς, είστε διπλωμάτες!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε καλή γωνία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, λειτουργεί υποστηρικτικά στα σχέδιά σας αλλά σας κάνει λιγότερο προσεκτικούς στα πρακτικά σας θέματα. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και να τονίσετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας στους κοινωνικούς σας κύκλους.

Τοξότης

Δώστε την απαιτούμενη σημασία και προσοχή στα θέματα που αφορούν στους δικούς σας ανθρώπους, διαβεβαιώστε τους ότι εξακολουθείτε να τους υποστηρίζετε και καλύψτε με το ενδιαφέρον σας τις ανασφάλειές τους. Αισθηματικά ουσιαστική προβλέπεται η μέρα με πολλές ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε! Πείτε αυτά που θέλετε με τη γνωστή σας διπλωματία!

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιό σας φροντίζει να υποστηρίζει σθεναρά τις απόψεις και τις ενέργειές σας, σας αναγκάζει όμως να διακινδυνεύσετε την προσωπική και αισθηματική σας ασφάλεια. Φροντίστε να είστε διπλωμάτες, περισσότερο συνεννοήσιμοι με τον σύντροφό σας και να συνεργάζεστε όταν οι άλλοι είναι εξίσου δυνατοί όσο εσείς!

Υδροχόος

Βασίζεστε στην αισιοδοξία σας και στην καλή σας τύχη, παράγοντες που ευνοούνται από τον Δία στον Ζυγό. Είναι επίσης πιθανό να είστε παράτολμοι στις σημερινές σας επιδιώξεις, ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που θεωρείτε πρότυπά σας. Οικονομικά η αισιοδοξία δεν ωφελεί και θα πρέπει να είστε λιγότερο σπάταλοι και περισσότερο προνοητικοί!

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σχηματίζει καλή όψη με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σας βοηθούν να λύσετε αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Είστε έτοιμοι για τις ανάλογες παραχωρήσεις όταν υπάρξει δίκαιος διακανονισμός. Κοινωνικά η μέρα προβλέπεται ενδιαφέρουσα αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιων αναβολών ή μετατροπών στο πρόγραμμά σας!


TAGS: