In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.

Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου

ΖΩΗ, 13.10.2017 07:57 |

Parapolitika Newsroom


Διαβάστε όσα σας αποκαλύπτουν για σήμερα τα άστρα.

 Από τη Λίτσα Γάκη 


Κριός
Εκφράζεστε με τρόπο υπερβολικό σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας, γι' αυτό φροντίστε να μην πέσετε θύμα των έντονων επιθυμιών τους. Ερωτικά αισθάνεστε υπέροχα με τον σύντροφό σας και για να έρθετε πιο κοντά ίσως κάνετε υποχωρήσεις. Οι συζητήσεις για θέματα καριέρας είναι ευνοϊκές, ωστόσο προσπαθήστε να μη χάνετε το μέτρο σε κάθε κουβέντα σας.

Ταύρος
Εχετε έναν πρακτικό νου, έτσι η ψυχραιμία κυριαρχεί, βάζοντας πολλά πράγματα στη θέση τους σε θέματα της οικογένειας. Συζητήσεις στα επαγγελματικά ίσως σας σπρώξουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μην ενθουσιάζεστε και φροντίστε να μην ανοιχτείτε οικονομικά. Μην παρεκτραπείτε στο φαγητό και σε απολαύσεις από το άγχος σας.

Δίδυμοι
Ο υπέρμετρος αυθορμητισμός μπορεί να σας εκθέσει σε μάτια που σας ενδιαφέρουν. Ίσως με τον σύντροφό σας να μείνετε λίγο μακριά ο ένας από τον άλλον, γιατί οι υπερβολές πιθανόν να σας φτάσουν στα όριά σας. Εάν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής, μην παρεκκλίνετε, γιατί μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Καρκίνος
Τα οικονομικά θέματα ή περιουσιακά σάς απασχολούν και σας προκαλούν άγχος. Δάνεια ή οικονομικές υποχρεώσεις σάς φέρνουν στα πρόθυρα εκνευρισμού. Εχετε ωστόσο τη διάθεση να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα, αλλά με μια δόση υπερβολής. Προσέχετε λάθη και υπερβολές σε έξοδα που μπορεί να έχουν σχέση με έναν γονιό.

Λέων
Απρόοπτα και συζητήσεις για επαγγελματικά με συνεργάτες ίσως σας ξαφνιάσουν. Ό,τι αποτέλεσμα και να έχετε, βρίσκετε τη λύση. Ωστόσο, μην υπερβάλλετε και φροντίστε να είστε πρακτικοί, γιατί τα λάθη θα κοστίσουν. Ερωτικά είναι μια πολλά υποσχόμενη ημέρα. Αποδεχθείτε προσκλήσεις αγαπημένων φίλων που έχετε καιρό να τους δείτε.

Παρθένος
Μην είστε υπερβολικοί στο να εξυπηρετήσετε και να προσφέρετε στους άλλους. Εξαντλείστε έτσι σωματικά και ψυχικά. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, χωρίς ενοχές και τύψεις. Ανατροπή πιθανόν σε θέματα εργασίας θα σας εκνευρίσει και ίσως χρειαστεί λόγω λαθών να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ζυγός
Ημέρα συζητήσεων και επαφών που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όμως μην υπερενθουσιάζεστε. Εάν ασχολείστε με ομαδικές εργασίες, προσπαθήστε να μην είστε υπεραισιόδοξοι, γιατί απρόοπτοι παράγοντες μπορεί ματαιώσουν τα σχέδιά σας. Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, όμως αντισταθείτε στις υπερβολές σε ποτό ή φαγητό.

Σκορπιός
Εστιάστε στον επαγγελματικό τομέα και σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις. Μην κολλάτε σε ιδέες με εμμονή και καχυποψία απέναντι στους άλλους, γιατί οι γύρω σας δεν θα σας εμπιστευτούν. Υψηλές φιλοδοξίες και στόχοι. Το οικογενειακό περιβάλλον και οι υποχρεώσεις σάς δημιουργούν άγχος και εκνευρισμό. Περιορίστε τις αυταρχικές τάσεις.

Τοξότης
Συμβουλές από φιλικά πρόσωπα για συναισθηματικά θέματα σας βοηθούν να ηρεμήσετε. Παρ' όλα αυτά, μην υπερβάλετε στο να βρείτε έμμεσα λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Επίσης, μην επωμιστείτε παραπάνω ευθύνες απ' όσες μπορείτε να ολοκληρώσετε. Οργανώστε ένα κοντινό ταξίδι, μια εκδρομή ή μια ωραία έξοδο με γνωστούς και φίλους.

Αιγόκερως
Η καλή κρίση σας σε συνδυασμό με την επιμονή μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε ό,τι σχετίζεται με θέματα χρεών. Στο περιβάλλον που κινείστε πιθανόν να υπάρχουν άτομα που μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές. Πιθανός εκνευρισμός από υποχρεώσεις τις οποίες σας επιβάλλουν και απώλεια ενέργειας. Ερωτικά παραμένετε το επίκεντρο.

Υδροχόος
Σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά και οι σχέσεις με συνεργάτες. Υπάρχουν όμως άτομα που σας στηρίζουν, πιθανόν και οικονομικά. Ερωτικά μην κάνετε κινήσεις σπασμωδικές, ούτε να πείτε λόγια που μπορεί να πληγώσουν τον σύντροφό σας για λάθη που εσείς βλέπετε σε αυτόν. Αφήστε τις ώρες να περάσουν ήρεμα.

Ιχθύες
Δώστε προσοχή στα οικονομικά και στον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τις σχέσεις σας με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Εμπόδια πάντα θα υπάρχουν, αλλά πρέπει να είστε πρακτικοί και όχι υπεραισιόδοξοι. Μείνετε μακριά από αυτούς που γνωρίζετε ότι μπορεί να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας αρνητικά. Ερωτικά όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.


TAGS: