In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.

Βουτυράτες πατάτες με φέτα και ρίγανη


Με ρίγανη και πάπρικα

Υλικά

500γρ. πατάτες
200γρ. βούτυρο αγελάδος
1 σκελίδα σκόρδο μεγάλη, σπασμένη
200γρ. φέτα τριμμένη
πάπρικα
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε άφθονο αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μαλακώσουν χωρίς να διαλυθούν. Τις κόβετε κυδωνάτες.

Σε ένα φαρδύ τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και ρίχνετε τις πατάτες με το σκόρδο.

Αλατίζετε ελαφρά και τις ροδίζετε από όλες τις πλευρές. Στραγγίζετε τις πατάτες σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε με τη φέτα, πασπαλίζοντας με ρίγανη, πάπρικα και πιπέρι.