In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.

Ζώδια για την Κυριακή 13 Αυγούστου

ΖΩΗ, 13.08.2017 08:59 |

Parapolitika Newsroom


Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά, την υγεία και τα οικονομικά

Κριός

Γενικότερα, για σας ο Αύγουστος δεν είναι αρνητικός μήνας, αφού ακόμη και οι εκλείψεις κάνουν καλή γωνία με το ζώδιό σας. Αν κάτι θα πρέπει να προσέξετε, αυτό είναι κάποια άτομα που -από ανοησία ή λάθος εκτίμηση για τον χαρακτήρα σας- μπορεί να πουν κάποια ψέματα για σας ή να διαδώσουν κουτσομπολιά, τα οποία, ωστόσο, δεν σας επηρεάζουν καθόλου. Αντίθετα, είναι καλή περίοδος τόσο για τα εργασιακά σας όσο και για τα προσωπικά σας. Μην είστε αφηρημένοι στην εργασία. Είστε ευαίσθητοι σε αλλεργίες, στη ζέστη και στον ήλιο. Δουλέψτε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας.

Ταύρος

Ο Αύγουστος δεν είναι και ο καλύτερός σας μήνας, αλλά αυτή είναι, ίσως, η πιο ευνοϊκή εβδομάδα του. Εχετε μια κάποια εύνοια σε σπουδές, εμπόριο και επικοινωνία, ενώ κάνετε ταξιδάκια, γνωρίζετε κόσμο και αλλάζετε παραστάσεις. Ο Ερμής μπορεί να φέρει έναν έρωτα «πνευματικό» ή ευκαιρίες για γνωριμίες με έξυπνους ανθρώπους, αλλά ο Ποσειδώνας δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά και τα ελαττώματά τους. Ο Αρης είναι… ο βασανιστής σας, αφού προκαλεί προβλήματα στη δουλειά, στο σπίτι ή με την οικογένεια. Αν φύγετε για διακοπές, φροντίστε για την ασφάλεια της οικίας σας. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Εσείς είστε από τα ζώδια που δεν πλήττονται ιδιαίτερα από τις εκλείψεις. Ωστόσο, έχετε κάποιες δυσκολίες και αυτές έρχονται από τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, ο οποίος σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας και αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτές οι όψεις, σε συνδυασμό με τον Αρη στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, δείχνουν πως ελλοχεύει ο κίνδυνος για ατυχήματα, τα οποία ίσως οφείλονται στην αφηρημάδα. Οταν, λοιπόν, οδηγείτε, χειρίζεστε μηχανήματα, κολυμπάτε ή κάνετε άλλα σπορ, πρέπει να είστε συνετοί και συγκεντρωμένοι και να μην κάνετε τρέλες. Κατά τα άλλα, έχετε εύνοια τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά.

Καρκίνος

Οδηγείτε προσεκτικά και φροντίστε την υγεία σας και ειδικά τους πνεύμονες και το έντερο. Φροντίστε να μην κάθεστε πολύ στον ήλιο και στη ζέστη, να μην το παρακάνετε με το τσιγάρο, αν είστε καπνιστές, και να προσέχετε τι τρώτε. Ακόμη, καλό είναι να έχετε μερικά… καβουράκια στις τσέπες σας, καθώς ο Αρης φέρνει έξοδα ή καθυστερήσεις στα οικονομικά. Βέβαια, έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και το τρίγωνο του Ποσειδώνα, άρα μεγάλη εύνοια σε ό,τι αφορά τις πνευματικές εργασίες, τη συγγραφή και την εκπαίδευση, καθώς και στα αισθηματικά. Εχετε λίγο… σουρεαλιστική σκέψη αυτό το διάστημα.

Λέων

Αν υπάρχει κάτι που σας βοηθάει, αγαπητά Λιονταράκια, αυτό το διάστημα, είναι η Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, η οποία λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος, ο οποίος σας σώζει, έστω και στο παρά ένα. Με τον Αρη στο ζώδιό σας να ταλαιπωρεί όλες σας τις σχέσεις, με τον Ερμή να φέρνει μπερδέματα στα οικονομικά και με το… μυαλό σας στα κάγκελα, θα μπορούσατε να μπείτε σε επικίνδυνα μονοπάτια, αν δεν υπήρχε η Αφροδίτη, η οποία με τη μορφή ενός ατόμου ή γενικότερα μιας κατάστασης θα σας προστατεύσει, όταν υπάρξει ανάγκη. Εύνοια στην εργασία. Ομορφαίνετε…

Παρθένος

Ο Αρης είναι… πίσω από την πλάτη σας και παίρνει διάφορες «σκοτεινές» μορφές. Μπορεί να εκδηλωθεί σαν ένας εχθρός ή ανταγωνιστής, μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία στην υγεία σας ή κακή ψυχολογία, η οποία θα οφείλεται και στο γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στο ζώδιό σας και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα συχνά φέρνει στον νου σας εικόνες «επιστημονικής φαντασίας» ή «θρίλερ». Μιας και η Αφροδίτη σάς κάνει μια καλή γωνία από τον Καρκίνο, στον 11ο οίκο που σχετίζεται με τις φιλίες, μην απομονώνεστε. Είστε πολύ καλύτερα με φίλους και παρέες. Βγείτε έξω!

Ζυγός

Παρότι αυτή η εβδομάδα είναι πιο βατή, ο Αύγουστος είναι ένας ζόρικος μήνας. Ωστόσο εσείς δεν φαίνεται να προβληματίζεστε σοβαρά, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σας. Ο Αρης, βέβαια, φέρνει κάποιες αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις ή προβλήματα που αφορούν τις φιλίες σας, ενώ ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ωθεί κάποια άτομα να σας δίνουν συμβουλές, οι οποίες -παρά τις καλές προθέσεις τους- κάθε άλλο παρά σας βοηθούν. Η Αφροδίτη χαρίζει την εύνοιά της στην καριέρα σας, αλλά η εργασιακή καθημερινότητά σας είναι ένα… μικρό χάος. Τουλάχιστον, δεν υπάρχουν… τραγικά γεγονότα.

Σκορπιός

Υπάρχουν θετικές και αρνητικές αστρολογικές όψεις για σας, φίλοι Σκορπιοί. Αρνητικές είναι ο Αρης και, φυσικά, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου, οι οποίες, ωστόσο, δεν θα σας ενοχλήσουν έως τις 18 του μήνα. Από την άλλη, έχετε τα τρίγωνα του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης και τα εξάγωνα του Ερμή και του Πλούτωνα. Στη σούμα, λοιπόν, μάλλον βγαίνετε κερδισμένοι. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως πρέπει να επαναπαύεστε. Ειδικά στην καριέρα, πρέπει να «τρέξετε» για να αποδείξετε την αξία σας. Ωστόσο έχετε λαμπρές ιδέες και στήριξη από πολλά άτομα. Αμφότερα, ανεβάζουν τις μετοχές σας!

Τοξότης

Δεν έχετε προβλήματα με τον Αρη, δεν σας ζορίζει, πια, τόσο ο Κρόνος, ο οποίος σχηματίζει θετικές όψεις, ούτε καν οι εκλείψεις τον Αύγουστο, ενώ η Αφροδίτη βοηθάει τα οικονομικά και τα κληρονομικά σας θέματα. Και έρχεται… ο Ερμής, ένας φαινομενικά ακίνδυνος πλανήτης, να σας τα κάνει θάλασσα. Τι κάνει ο Ερμής; Αυτό που ξέρει καλά: να ξεγελάει! Προσέξτε, λοιπόν, και ιδιαίτερα στην καριέρα. Θα σας γίνουν πολλές προσφορές για αλλαγές είτε στην υπάρχουσα εργασία σας είτε για άλλες. Κοιτάξτε ποιες έχουν γερά θεμέλια, για να μην πέσετε στη λούμπα! Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά.

Αιγόκερως

Σχετικά καλά είστε εσείς, φίλοι Αιγόκεροι, και δω που τα λέμε σας αξίζει, αφού έχετε περάσει του λιναριού τα πάθη. Η Αφροδίτη βοηθάει τα αισθηματικά και τις συνεργασίες σας. Ο Ερμής ανοίγει τη σκέψη σας, έστω κι αν σας κάνει πιο ρομαντικούς και ονειροπόλους απ’ ό,τι συνήθως. Ο Ποσειδώνας σάς προσφέρει ευκαιρίες για καλές διακοπές ή εκδρομές, για νέες εμπειρίες και παραστάσεις. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τέλειο και ο μικρός σας Παράδεισος έχει μια… δυσκολία και αυτή είναι τα λεφτά. Ο Αρης φέρνει έξοδα, ίσως και απρόοπτα, οπότε καλά θα κάνετε να έχετε κάτι στην άκρη.

Υδροχόος

Ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας σας και, απ’ ό,τι φαίνεται, θα τον περάσετε με κάποιες απώλειες. Κάτι από Οδυσσέα θυμίζετε αυτό το διάστημα, με την Αφροδίτη να είναι η μυστική προστάτιδά σας, που προστατεύει την υγεία και την εργασία σας και σας βοηθάει να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Από την άλλη, ο Αρης φέρνει αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, προβλήματα στην οικογένεια αλλά και μια τάση για χτυπήματα ή μικροατυχήματα, για θερμοπληξίες και εγκαύματα. Μην κάθεστε, λοιπόν, πολύ στον ήλιο. Από την άλλη, ο Ερμής φέρνει λίγο χρήμα, αλλά και επιτηδείους που θέλουν κάτι να αρπάξουν.

Ιχθύες

Ο Ερμής απέναντί σας σάς αναγκάζει να βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες. Η αλήθεια είναι πως αισθάνεστε δυνατοί - σχεδόν ατρόμητοι. Το ίδιο, όμως, μπορεί να νιώθει και το ταίρι σας ή κάποιος συνεργάτης. Να θυμάστε κάτι: Η κρίση σας δεν είναι καθαρή και οι προθέσεις σας είναι άγνωστες ακόμη και σε σας τους ίδιους, που τελευταία ίσως λειτουργείτε -κατά την προσφιλή σας μέθοδο- λίγο αυτοκαταστροφικά. Αν έρθετε σε σύγκρουση, ενδέχεται να μετανιώσετε. Η Αφροδίτη κάνει καλή γωνία με το ζώδιό σας, φέρνοντάς σας φλερτ, διασκέδαση και δημιουργικότητα. Είστε περιζήτητοι, αλλά… μην την ψωνίσετε.


TAGS: