Μια μοναδική ευκαιρία να ζήσει από πολύ κοντά τον μαγικό κόσμο της Formula 1 προσφέρει η McLaren, η οποία αποφάσισε να προσφέρει στον ταχύτερο gamer του πλανήτη μια θέση σε έναν από τους αγωνιστικούς προσομοιωτές που διαθέτει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Woking της M. Βρετανίας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο, η τελική φάση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της βρετανικής φίρμας.

Αν και δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, οι συμμετέχοντες θα προκύψουν από διαφορετικές πλατφόρμες και παιχνιδομηχανές ή ακόμα και μέσα από διαφορετικούς τίτλους ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Οι έξι από τους δέκα τυχερούς θα επιλεγούν από ειδικούς των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα προκύψουν από online διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Οι δέκα φιναλίστ θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους στην έδρα της McLaren με το νικητή να παραμένει στο Woking με συμβόλαιο ενός έτους, κερδίζοντας μια θέση στου αγωνιστικούς προσομοιωτές της βρετανικής ομάδας.