Με σαφείς αναφορές στην αγωνιστική εκδοχή της, η οποία τις προσεχείς ημέρες θα λάβει μέρος στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring, η Bentley Continental 24 αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα-ταχύτερα τετράτροχα που έχουν βγει από τις γραμμές παραγωγής της βρετανικής φίρμας.

Η διχρωμία των επιφανειών του αμαξώματος, στην οποία μάλιστα προσαρμόζονται και οι ζάντες ελαφρού κράματος των 21 ιντσών, δηλώνουν ξεκάθαρα τον προσανατολισμό της περιορισμένης παραγωγής έκδοσης.

Το ίδιο μπορείς να δηλώσεις για τη σταθερή αεροτομή του πίσω τμήματος, τα ανθρακονημάτινα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών καθώς και τους τροποποιημένους σχεδιαστικά προφυλακτήρες.

Ανάλογα στοιχεία συναντά κανείς και στο εσωτερικό, όπου τα υψηλής ποιότητας υλικά συνυπάρχουν αρμονικά με χαρακτηριστικά βγαλμένα από τον μαγικό κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εκεί όπου ανήκουν οι 700 ίπποι και τα 1.000 Nm ροπής του διπλά υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 6,0 λίτρων, χάρη στους οποίους το βάρους 2.750 κιλών βρετανικό coupe επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Η παραγωγή της Continental 24 θα περιοριστεί στα 24 αντίτυπα, κάθε ένα από τα οποία θα κοστίζει 250.000 ευρώ.