Η καλύτερη ημέρα για online shopping, η ξακουστή Cyber Monday 2023 έχει επιτέλους φτάσει για να απολαύσετε τις αγορές σας και να βρείτε όλα όσα ψάχνετε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR.

Ειδικά η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να επενδύσετε σε συσκευές, όπως τα smartphones που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά μας, για να μιλάμε, να στέλνουμε μηνύματα, να παραμένουμε συνδεδεμένοι αλλά και για να απολαμβάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας μέσω video calls ή το νέο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς.

Αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείτε να κάνετε με τα νέα iPhone 14 και iPhone 14 Pro Max, που έχουν έρθει για να χαρίσουν στην καθημερινότητά σας άνεση, ευκολία και στυλ.

iPhone 14 ή iPhone 14 Pro Max;

Εάν αναρωτιέστε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα, τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη σελίδα. Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τα χαρακτηριστικά του καθένα για να καταφέρετε να καταλήξετε στην καταλληλότερη για εσάς επιλογή.

Το iPhone 14 θα σας ενθουσιάσει με το προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας. Η κύρια κάμερα του  είναι στα 12 MP, για να απαθανατίζετε τοπία ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα με κάθε λεπτομέρεια και φυσικά ποιοτική ανάλυση.

Η μπροστινή του κάμερα είναι στα 12 MP, εστιάζοντας στο πρόσωπό σας και μάλιστα αυτόματα, ώστε να βγάλετε την πιο πετυχημένη selfie, χωρίς θολώματα και κουνήματα.

Η οθόνη του είναι Retina στις 6.1″, με λειτουργία HDR, για να έχετε καθαρή εικόνα σε ό,τι και να βλέπετε, είτε είναι σειρά, είτε ταινία. Θα απολαύσετε την παρακολούθηση ενός βίντεο στα social media ή ακόμη και στο YouTube, αφού η διαγώνιος της συσκευής είναι πολύ μεγάλη, ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σας και να βλέπετε αυτό που σας ευχαριστεί.

Στην «καρδιά» του θα βρείτε το A15 chip, το οποίο διευκολύνει στο μέγιστο τις καθημερινές εργασίες που κάνετε με το κινητό σας, από την αποστολή μηνυμάτων ή email μέχρι το scroll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σκόνη και το νερό δεν το πτοούν καθόλου, καθώς αντέχει και στα δύο και δεν χαλάει εύκολα. Επιπρόσθετα, η μπαταρία της συσκευής διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να τη φορτίσετε άμεσα, χρησιμοποιώντας το έτσι για πολλές ώρες, δίχως να χάνετε τις δυνατότητες που σου προσφέρει, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας.

Το βασικό χαρακτηριστικό που αλλάζει στο iPhone 14 Pro Max είναι η παντοδύναμη κύρια κάμερα 48MP αλλά και η νέα  Dynamic Island, το νέο κέντρο γρήγορων ειδοποιήσεων του iPhone, όπου όμορφα και καθαρά animations που το κρύβουν έξυπνα για να μην σας αποσπά την προσοχή.

Η βελτιωμένη κάμερα 48MP σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας ενώ με το stabilization mode τα βίντεό σας είναι απίστευτα σταθερά, χωρίς την ανάγκη για έξτρα ειδικό εξοπλισμό.



Το πανίσχυρο Α16 Bionic chip προσφέρει γρήγορες επιδόσεις και φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο chip διαθέτει 6-core CPU (2 high performance – 4 power efficient cores) για μοναδικά γρήγορες επιδόσεις, 5-core GPU για εκπληκτικά γραφικά, βελτιωμένο 16-core Neural Engine, το νέο Display Engine για την Always-On οθόνη και το Dynamic Island, αλλά και τον βελτιωμένο Image Signal Processor, για να έχεις όμορφες λήψεις.

Έρχεται εξοπλισμένο με all-day battery life, για να απολαμβάνετε τις ισχυρές δυνατότητές του όλη μέρα, με μία μόνο φόρτιση, κρατώντας σας συνδεδεμένους με το κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Θα τα βρείτε και τα δύο, σε δυνατή προσφορά, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, τώρα και για λίγες ημέρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά στις μικροσυσκευές, όπως καφετιέρες, μικροσυσκευές μαγειρέματος, συσκευές πρωινού και σνακ και όχι μόνο. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, λίγες ώρες απομένουν!