Έντονο κόκκινο χρώμα και λάμψη… Αυτά τα δύο στοιχεία κυριαρχούν κάθε χρόνο στις γιορτές  κι έτσι και φέτος θα τα βλέπουμε σε κάθε festive look, σε ρούχα και αξεσουάρ και φυσικά στο… μακιγιάζ μας.

Για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μοναδικά looks, θα πρέπει να έχουμε περιποιηθεί την επιδερμίδα του προσώπου, ώστε να είναι έτοιμη και ενυδατωμένη για να λάμψει αλλά και να εφαρμόζονται σωστά τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

*Διαβάστε εδώ: Οικογενειακά Χριστούγεννα με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους

Αυτή η περίοδος πριν τις γιορτές, μας δίνει την μοναδική ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Για αυτό υιοθετούμε απλές αλλά αποτελεσματικές συνήθειες, που θα την ανανεώσουν just in time για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Ξεκινήστε από τον καθαρισμό

Ακόμα και τα πιο λαμπερά makeup looks μπορεί να «θαμπώσουν» και να χάσουν την λάμψη τους εάν η επιδερμίδα σου δεν είναι προετοιμασμένη. Για αυτό μην αγνοείς τον καθαρισμό, ο οποίος πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ, για να απομακρύνονται οι ρύποι, τα νεκρά κύτταρα και τα έλαια της επιδερμίδας.

Τα toners είναι ιδανική λύση για την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, που δέχεται καθημερινά επιθέσεις από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το φως του ήλιου και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Συνεχίστε με την ενυδάτωση

Εξαιρετικά πολύτιμη και απαραίτητη για ένα υγιές δέρμα σε κάθε ηλικία, η ενυδάτωση μπορεί να ενισχύσει την βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Επίσης το αφυδατωμένο δέρμα είναι πιο επιρρεπές σε βλάβες της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Η ενυδάτωση μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματός σας από εξωτερικούς παράγοντες και μειώνει την πιθανότητα ξηροδερμίας και εξάρσεων. Μετά τον καθαρισμό, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις μια γενναιόδωρη ποσότητα της ενυδατική σου και μην ξεχνάς το πρωί να φοράς αντηλιακό.

Ώρα για μακιγιάζ

Αφού ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου, έχει έρθει η ώρα να την προετοιμάσεις για την εφαρμογή του foundation, εφαρμόζοντας το primer. Στην συνέχεια με απαλές κινήσεις μπορείς να εφαρμόσεις το concealer στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και να ολοκληρώσεις τα βασικά βήματα με contouring και ρουζ.

Αυτό που θα αλλάξει για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι η έξτρα λάμψη που θα έρθει από το φωτεινό highlighter και φυσικά τα κόκκινα χείλη, σε όποια απόχρωση του κόκκινου σου ταιριάζει καλύτερα, gloss ή ματ.

Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε μαύρη μάσκαρα και λαμπερή nude σκιά για βλέμμα που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Φυσικά το eyeliner σε αυτήν την περίπτωση είναι must.

Για να δημιουργήσεις τα πιο λαμπερά και festive looks καθ’όλη την διάρκεια των γιορτών ή για να χαρίσεις μοναδικά δώρα στις φίλες σου, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς ενώ θα τα παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Εάν δεν γνωρίζεις τι δώρο να κάνεις στους αγαπημένους σου, τότε σου έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσύ επιλέγεις το ποσό που θέλεις να διαθέσεις και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.