Το στρατηγικό πλάνο, οι προοπτικές και οι νέες συνεργασίες, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου παγωτού ΜΕΝΝΕ, που πραγματοποιήθηκε από την EMFI την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος οι αντιπρόσωποι παγωτού ΜΕΝΝΕ από όλη την Ελλάδα, την Ιταλία και την Κύπρο.

Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο κος Κύρος Φιλίππου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της EMFI (πρώην ΕΒΓΑ). Ο κ. Κ. Φιλίππου παρουσίασε το όραμα και τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια, η εταιρία EMFI και η μάρκα ΜΕΝΝΕ να πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική αγορά».

Ο κος Αντώνης Φαφαλιός, Εμπορικός Διευθυντής της EMFI (πρώην ΕΒΓΑ), παρουσίασε την εμπορική στρατηγική για την νέα χρονιά, επισημαίνοντας ότι: «Φιλοδοξία μας είναι να θέσουμε τις βάσεις προκειμένου όλοι οι Έλληνες και ξένοι καταναλωτές να απολαύσουν τα παγωτά ΜΕΝΝΕ».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές συνεργασίες της EMFI, με τις εταιρείες Ferrero & Bonduelle, σε πανελλαδικό επίπεδο. Τα παγωτά ΜΕΝΝΕ ξεκινάνε δυναμικά το 2024, με πανελλαδική διανομή και με μια πλήρη γκάμα ατομικού, οικογενειακού παγωτού, καθώς και παγωτών για τον Επαγγελματικό Κλάδο. Με τις μάρκες REALE, FEELINGS, SCOOP JOY, FRUTTINHO και άλλες, τα ψυγεία παγωτού ΜΕΝΝΕ θα γίνουν ο νέος πόλος έλξης σε κάθε γειτονιά.

Γιατί η χαρά είναι για όλους!

multipack_cone_kinder_bueno
ice_cream_cooler


Σχετικά με την μάρκα παγωτών ΜΕΝΝΕ

H Gelati Menne είναι µία από τις παλαιότερες μάρκες παγωτού στην Ιταλία με βασικό κριτήριο την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της, την αυθεντικότητα και το σεβασμό στον καταναλωτή. Το 2015, η εταιρεία EMFI, λανσάρει στην Ελλάδα την μάρκα παγωτών ΜΕΝΝΕ, κυρίως μέσα από το κανάλι του food service για τον επαγγελματικό κλάδο, τόσο με κλασσικές γεύσεις παγωτού, όσο και με τις πρωτότυπες ιταλικές γεύσεις της που κάνουν τη διαφορά. Από το 2024, ξεκινά η πανελλαδική διανομή των παγωτών ΜΕΝΝΕ. Με σεβασμό στην παράδοση και την εμπειρία σχεδόν 100 χρόνων, τα παγωτά ΜΕΝΝΕ είναι εδώ για να σκορπίσουν την απόλαυση και την χαρά.

reale_praline
reale_caramel_pecan

Σχετικά με την EMFI

Η EMFI είναι η παλαιότερη ελληνική εταιρία παραγωγής παγωτού στην Ελλάδα, με ιστορία και εμπειρία από το 1934, οπότε και ιδρύθηκε με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΕΒΓΑ). Η EMFI έχει την έδρα της στην Αθήνα και στις μονάδες παραγωγής της παράγονται τα παγωτά ΜΕΝΝΕ, τα κρουασάν ΕΒΓΑ με τις μάρκες FOLIE, TRENDY & PRALEDA, καθώς και προϊόντα PL για ελληνικές και διεθνείς συνεργασίες. Με γνώμονα τη συνεχή καινοτομία, την ποιότητα και τον σεβασμό στους καταναλωτές και τους ανθρώπους της, το όραμα της EMFI είναι η εξάπλωση στις διεθνείς αγορές, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της.