Με ένα ακόμα βραβείο στις αποσκευές της επιστρέφει στο νησί της Ρόδου η συμβουλευτική εταιρία ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού BoatsAdvisor Hub&Events, από τα Tourism Awards 2024. Σε μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες για τον ελληνικό τουρισμό για 11η συνεχή χρονιά.

Τα βραβεία- θεσμός του κλάδου μπήκαν δυναμικά στη δεύτερη δεκαετία τους βάζοντας στο επίκεντρο την Ελληνικότητα και τη Βιωσιμότητα και επιβράβευσαν τους πρωτοπόρους και καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού και του επιχειρείν του κλάδου.

Μετά το χάλκινο (2021), ασημένιο (2022) και χρυσό (2023) κατέκτησε φέτος το ασημένιο στην κατηγορία «Eμπλουτισμός της Τουριστικής Προσφοράς του Προορισμού» για την εφαρμογή του σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης στον θαλάσσιο τουρισμό στα Δωδεκάνησα, με τίτλο Visit12islands, που εκπόνησε και εκτελεί σε συνεργασία και για λογαριασμό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

boatsadvisor_tourism_awards_1_
boatsadvisor_tourism_awards_2_
boatsadvisor_tourism_awards_3_


Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος περιχαρής για μια ακόμα διάκριση δήλωσε:

«Οι στρατηγικές μας προτεραιότητες, οι αξίες και ο σκοπός της εταιρίας μας αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση μας να λειτουργούμε υπεύθυνα και διαμορφώνουν την εταιρική μας κουλτούρα. Το όραμά μας είναι να μας αναγνωρίζουν ως ηγέτη στον κλάδο μας και ως θετική δύναμη για την κοινωνία μας. Όταν οι επιτυχίες αυτές αφορούν τα νησιά μας, η χαρά μας είναι διπλή. Ευχαριστώ από καρδιάς το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, τον πρόεδρο κ. Ι.Γ.Πάππου, το ΔΣ και τους υπηρεσιακούς για την εμπιστοσύνη και πολυετή συνεργασία μας. Οι δημιουργικές συνεργασίες αποδίδουν καρπούς»

Η εταιρία BoatsAdvisor Hub & Events, που δραστηριοποιείται στο νησί της Ρόδου, αποτελεί την 1η ανεξάρτητη πλατφόρμα αξιολόγησης σκαφών αναψυχής παγκοσμίως και εξειδικεύεται στην συμβουλευτική ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Παράλληλα αναλαμβάνει την διοργάνωση φεστιβάλ, συνεδριών και εμπορικών εκθέσεων με επίκεντρό πάντα τον θαλάσσιο τουρισμό.

Συνολικά, η εταιρία BoatsAdvisor Hub & Events διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση και ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού τόσο στο Νότιο Αιγαίο, όσο και στην χώρα συνολικότερα, ενισχύοντας τη θετική εικόνα του κλάδου από το 2016.