Σε μεγάλη τελετή πραγματοποιήθηκε χθες η συμβολική κηδεία του μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάννα.
Η τελετή αποχαιρετισμού του πραγματοποιήθηκε στο Staples Center, στο Λος Άντζελες.
Πλήθος θαυμαστών, επώνυμων και μη, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην τελετή που αφιερώθηκε στον σπουδαίο αθλητή.


Η συγκεκριμένη ημερομηνία φυσικά δεν επιλέχτηκε τυχαία. Ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φέροντας στην φανέλα του τον αριθμό 24, ενώ η κόρη του Τζιάννα φορούσε τον αριθμό 2.
Ο χώρος που επιλέχτηκε είναι επίσης σημαντικός, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο ο Κόμπι κατέκτησε πολλούς τίτλους ως παίκτης των Λος Άντζελες Λέϊκερς ενώ έσπασε και πολλά ρεκόρ στο NBA.

Πρωταγωνίστρια στην τελετή μνήμης του Κόμπι Μπράιντ ήταν η σύζυγός του, Βανέσα Μπράιαντ.
Στον συγκινητικό λόγο της και με τρεμάμενη φωνή, εξύμνησε την κόρη της λέγοντας ότι με το ταλέντο της ήταν ικανή να αλλάξει τα δεδομένα του παγκόσμιου γυναικείου μπάσκετ. Συνέχισε χαρακτηρίζοντας τον Κόμπι, αφοσιωμένο σύζυγο και πατέρα.

Στην τελετή αποχαιρετισμού στο Staples Center, παρευρέθησαν χιλιάδες κόσμος μεταξύ των οποίων και η διάσημη τραγουδίστρια της pop, Beyonce.
Η Beyonce τραγούδησε στην μνήμη του προσωπικού της φίλου Κόμπι Μπράιντ, αφιερώνοντας το αγαπημένο του τραγούδι «ΧΟ», ενώ η φωνή της έσπασε από συγκίνηση.

Η κηδεία πατέρα και κόρης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων δίχως την παρουσία φωτογράφων και δημοσιογράφων, σεβόμενοι την επιθυμία της Βανέσα Μπράιαντ.