Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
«Είμαστε καλά, μείνετε ασφαλείς»: Το tweet της Μελάνια μετά την ανακοίνωση ότι οι Τραμπ έχουν κοροναϊό
AP_20255698183961
Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος. Λίγο αργότερα, όμως η σύζυγός του θέλησε κι αυτή να διαβεβαιώσει τον κόσμο πως είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αρχικά πως θα μπει σε καραντίνα με την σύζυγό του, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην στενή του συνεργάτιδα Χόουπ Χικς και πρόσθεσε πως έκανε τεστ περιμένοντας τα αποτελέσματα. Λίγο πριν την μία τα ξημερώματα (ώρα Αμερικής), ο Αμερικανός πρόεδρος, όμως επιβεβαίωσε, μέσω Twitter πως τόσο ο ίδιος όσο και η Μελάνια Τραμπ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και πως θα παραμείνουν σε καραντίνα στον Λευκό Οίκο.

«Απόψε, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και εγώ διαγνωστήκαμε θετικοί στον COVID-19. Ξεκινάμε την καραντίνα μας και τη διαδικασία ανάρρωσης αμέσως. Θα το περάσουμε μαζί και αυτό» έγραψε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Η ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ

Λίγα λεπτά αργότερα και η σύζυγός του, επιβεβαίωσε την είδηση, καθησυχάζοντας τον κόσμο πως είναι καλά στην υγεία τους, όπως εξάλλου τόνισε και ο γιατρός τους, και πως θα αναβάλει όλες τις υποχρεώσεις της.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, η Μελάνια Τραμπ έγραψε: «Όπως πολλοί Αμερικανοί φέτος, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και εγώ παραμένουμε σε καραντίνα στο σπίτι, αφότου διαγνωστήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό. Νιώθουμε καλά και ανέβαλλα όλες τις επερχόμενες δεσμεύσεις μου. Βεβαιωθείτε ότι μένετε ασφαλείς και όλοι θα το ξεπεράσουμε μαζί».