Η οικογένεια του 19χρονου Μέρλιν Μπλάκμορ δεν είναι συνηθισμένη οικογένεια γιατί, όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν είναι συνηθισμένο να μεγαλώνεις σε μια οικογένεια με 1 μπαμπά, τις 27 εντυπωσιακές συζύγους του και 150 αδέλφια!

Μέσω του λογαριασμού του στο TikTok @merlins.life, ο 19χρονος και δύο από τα αδέλφια του, ο Μάρεϊ και ο Γουόρεν, αποκαλύπτουν πώς είναι να μεγαλώνεις στη μεγαλύτερη πολυγαμική οικογένεια του Καναδά. Ο Μέρλιν και τα δύο αδέλφια του, ο Μάρεϊ, επίσης 19 ετών, και ο Γουόρεν, 21, είναι γιοι του 64χρονου Γουίνστον Μπλάκμορ, που ζει με την τεράστια οικογένεια στο Μπάουντιφουλ της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, έχοντας «παντρευτεί» 27 γυναίκες και αποκτήσει μαζί τους 150 παιδιά.

Ο Μέρλιν ζει τώρα στις ΗΠΑ και μετά από χρόνια που ντρεπόταν για την ανατροφή του νιώθει άνετα να μιλάει για τις εμπειρίες του στο διαδίκτυο. Η οικογένεια ήταν τόσο μεγάλη, τα παιδιά πήγαν στο δικό τους σχολείο, ενώ αντί να ζουν με τις μητέρες τους, όλοι οι έφηβοι ζούσαν μαζί σε ένα «μοτέλ». Κάθε παιδί αναφερόταν στη βιολογική του μητέρα ως «μαμά», αποκαλώντας τις υπόλοιπες 27 μητέρες τους «μητέρα» ακολουθούμενο από το μικρό τους όνομα.

Μόνο 22 από τις 27 συζύγους συνέχισαν να έχουν παιδιά μαζί του, ενώ ο Μέρλιν αποκάλυψε επίσης ότι μόνο 16 από αυτές τις γυναίκες παραμένουν παντρεμένες με τον Ουίνστον. Σε ένα βίντεο στη σελίδα του, @Warrens.life, ο μεγαλύτερος αδερφός, Γουόρεν Μπλάκμορ, ο οποίος ζει ακόμα στον Καναδά, μίλησε για τις εμπειρίες του στην πολυγαμική κοινότητα: «Συνήθως θα υπήρχαν δύο μαμάδες και τα παιδιά τους ανά σπίτι, σε διαφορετικούς ορόφους». Ο Μέρλιν γεννήθηκε την ίδια μέρα με άλλα δύο παιδιά άλλων μαμάδων, ενώ ο Μάρεϊ εξηγεί πως έχει 12 «αδέλφια», παιδιά που γεννήθηκαν το ίδιο έτος και πήραν ονόματα που ξεκινούν με το γράμμα «M», ενώ του προηγούμενου έτους τα 9 παιδιά που γεννήθηκαν έχουν ονόματα από «Ρ».

Η οικογένεια γιορτάζει τα γενέθλια κάθε μέλους της οικογένειας όπως κάθε άλλη, αλλά οι οικογενειακές συναντήσεις και οι γιορτές ήταν μια απίστευτη υπόθεση, με όλη την οικογένεια να συσσωρεύεται σε μια τεράστια αίθουσα. Η οικογένεια μεγάλωσε καλλιεργώντας το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων τους, ενώ όπως εξομολογήθηκε ο Μέρλιν προσπάθησε να κερδίσει την έγκριση του μπαμπά του για χρόνια, αλλά οι δύο δεν έχουν πλέον σχέση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On time