Η Σεβίλλη πέρασε με 0-1 από το «Ciutat de València» απέναντι στη Λεβάντε και παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση, ενώ έχει πλησιάσει πολύ απειλητικά και την κορυφή, αφού βρίσκεται στο -3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης με ματς περισσότερο. Η ομάδα του Χουλιέν Λοπετέγκι πήρε τη νίκη ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αφού απειλήθηκαν ελάχιστα και αφού άνοιξαν το σκορ, κράτησαν εύκολα το τρίποντο.

Η Σεβίλλη είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 8′ με σουυ του Χορδάν εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Κάρσενας διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεση από τον Ακούνια, ο Κουντέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 13′ η Λεβάντε απείλησε με σουτ του Ντε Φρούτος που απέκρουσε ο Μπόνο.

Στο 53′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με τον Σούσο να περνά ωραία κάθετη για τον Εν Νεσιρί που αφού πέρασε και τον Κάρδενας, έκανε το 0-1 σε κενή εστία. Στο 89′ νέα καλή στιγμή για τους Σεβιγιάνους, με τον Ακούνια να γυρίζει για τον Λουκ Ντε Γιόνγκ που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρσενας, Σον, Βέθο, Ντουάρτε, Τόνιο Γκαρθία, Μπάρντι (59′ Μοράλες), Μελέρο (59′ Ροτσίνα), Μάλσα, Ντε Φρούτος (73′ Ντουκουρέ), Ρομπέρ Πιέρ (73′ Σέρχιο Λεόν, Ντάνι Γκόμεθ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ (86′ Γκούντελι), Πάπου Γκόμεθ (86′ Όσκαρ), Χορδάν, Φερνάντο, Σούσο (75′ Ράκιτιτς), Οκάμπος (89′ Μουνίρ), Εν Νεσιρί (86′ Λουκ Ντε Γιόνγκ).

πηγή:to10.gr