Πρόσωπο απ’ το περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι αναφέρει πως πριν από τη γνωριμία του με τη νυν σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι είχε γοητευτεί ιδιαιτέρως από τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό, Τζένιφερ Λόρενς. Αυτό συνέβη το 2015, όταν ο ίδιος δήλωνε θαυμαστής της και μάλιστα της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε ζητήσει από τον βοηθό του τότε να προσκαλέσει την Τζένιφερ Λόρενς για δείπνο και μία ξενάγηση στο Kensington Palace. Μάλλον, τα λεπτά χαρακτηριστικά της και η αριστοκρατική της εμφάνιση έκαναν τον Χάρι να πιστεύει πως θα ήταν η ιδανική για να στέκεται στο πλευρό του στην βασιλική οικογένεια.

Η Τζένιφερ Λόρενς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε αρνηθεί ευγενικά την πρόσκληση, καθώς την περίοδο εκείνη βρισκόταν στην αρχή της σχέσης της με τον πρώην της, Κρις Μάρτιν. Παρά το γεγονός ότι τότε ο frontman των Coldplay δεν είχε πάρει ακόμα διαζύγιο από την πρώην του, Γκουίνεθ Πάλτροου, το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί μαζί και όλοι γνώριζαν για τη σχέση τους.

jennifer-lawrence

Ακόμα ένας λόγος που αρνήθηκε την πρότασή του, ήταν πως η ηθοποιός δεν αναζητούσε σε καμία περίπτωση τη δημοσιότητα εκείνη την περίοδο. Λίγο καιρό πριν, είχαν κυκλοφορήσει γυμνές φωτογραφίες της Λόρενς, τις οποίες είχε στείλει σε έναν πρώην της και εκείνος τις διέρρευσε. Οπότε, σίγουρα δεν θα ήθελε τα tabloids να κυνηγούν την «πριγκίπισσα».

Μετά την απόρριψη της Λόρενς, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι δεν έχασε καθόλου χρόνο και προσέγγισε μία άλλη ηθοποιό. Το 2016 ο δούκας του Σάσσεξ ξεκίνησε να βγαίνει με την Μέγκαν Μαρκλ, ενώ το 2017 αρραβωνιάστηκαν. Η Τζένιφερ Λόρενς από την άλλη μεριά, εκείνη την περίοδο γνώρισε τον Ντάρεν Αρονόφσκι, με τον οποίο έβγαινε για έναν περίπου χρόνο, ενώ το 2018 γνώρισε τον Κουκ Μαρόνι, με τον οποίο και παντρεύτηκε έναν χρόνο μετά.