Ο θρύλος της μπάλας Πελέ εισήχθη ξανά στην εντατική εξαιτίας της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης από την οποία υποφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάολο, όπως ανέφερε την Παρασκευή (17/09) το ESPN Brasil.

Ειδικότερα, το βραζιλιάνικο μέσο έκανε αναφορά στην επιδείνωση της υγείας του, μόλις λίγα 24ωρα αφότου πήρε εξιτήριο, έπειτα επέμβαση στο παχύ έντερο. Επιπλέον,είναι αξιοσημείωτο πως το νοσοκομείο δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το θέμα.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του ποδοσφαίρου βγήκε την περασμένη Τρίτη, από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν από τις 31 Αυγούστου, έπειτα από τον εντοπισμό του όγκου σε  απλές εξετάσεις ρουτίνας.

«Έχω ήδη βγει από την εντατική και είμαι στο δωμάτιό μου», δήλωσε σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία, επίσης,ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη του.

Τέλος, διαβεβαίωσε όλους όσους είναι δίπλα του ότι έχει διαβάσει όλα τα μηνύματα τους και τους ευχαρίστησε λέγοντας: «κάθε έναν από εσάς που αφιερώσατε ένα λεπτό από την ημέρα σας για να μου στείλετε θετική ενέργεια»,και τόνισε:

«Συνεχίζω κάθε ημέρα πιο χαρούμενος, με πολλή διάθεση να παίξω 90 λεπτά, συν την παράταση. Θα βρεθούμε σύντομα».

Δείτε τι κοινοποίησε ο παγκόσμιος θρύλος

View this post on Instagram

A post shared by Pelé (@pele)