Ιδιαίτερη ικανοποίηση από το μέχρι στιγμής έργο του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη εκφράζουν οι πολίτες του Μεγάλου Λιμανιού, όπως φαίνεται στην έρευνα της GPO για τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» που διεξήχθη το διάστημα από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου στο σύνολο της Α' εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά και περιλάμβανε ερωτήσεις τόσο για τον δήμο όσο και για τους πολιτικούς συσχετισμούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής σε επίπεδο κομμάτων, αλλά και υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Με βάση, τα αποτελέσματα που προέκυψαν, διαπιστώνεται  ότι στον Δήμο Πειραιά, οι πολίτες σε ποσοστό 43,9% δηλώνουν ότι τα πράγματα στο Μεγάλο Λιμάνι είναι καλύτερα μετά από επτά χρόνια που είναι δήμαρχος ο κ. Μώραλης, ενώ το 57,1% των Πειραιωτών εμφανίζεται πολύ και αρκετά ικανοποιημένο από το έργο του σημερινού δημάρχου.
dhmodka
dhmodkb

Σημαντικά είναι και τα ευρήματα για τις διαθέσεις των πολιτών σχετικά με διαφορετικούς τομείς του δημοτικού έργου. Ειδικότερα για την προβολή του Πειραιά (όπου αρμόδια αντιδήμαρχος είναι η κ. Ανδριάνα Ζαρακέλη) το 54,8% δηλώνει πολύ και αρκετά ικανοποιημένο, για την καθαριότητα δηλώνει ικανοποιημένο το 50,3%, για τον τομέα του Πολιτισμού το 48,6%, για την εξυπηρέτηση των δημοτών το 45%, για την κοινωνική πολιτική το 41,8%, για τα έργα υποδομής το 29,3% και για την διαχείριση των οικονομικών το 22,8%.
dimoskc

Ολόκληρη η δημοσκόπηση στο e-ota.gr