Ποιος να το περίμενε! Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν «πρόσβαση» σε ένα αλλιώτικο μπαρ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Daily Star», ένα κρυφό πέρασμα ενώνει το παλάτι του Σεν Τζέιμς, την πρώην κατοικία της βρετανικής μοναρχίας, με το μπαρ «Dukes»: Εκεί όπου υπάρχει το καλύτερο μαρτίνι του κόσμου.

Η αποκάλυψη, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, έγινε από τον 35χρονο σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας, Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο της «Daily Mail», Ρίτσαρντ Έντεν, για την επιχείρησή του με ποτά «Casamigos» που εμπορεύεται τεκίλα για γερά πορτοφόλια, αναφέρθηκε στις μυστικές σήραγγες κάτω από τους δρόμους του Λονδίνου: «Υπάρχει μία που οδηγεί στο μπαρ "Dukes" από το Παλάτι Σεν Τζέιμς. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά θα ήθελα να τη δοκιμάσω», είπε.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild», το «Dukes» είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην συνοικία Μέιφερ του Λονδίνου, που ιδρύθηκε το 1908.

Στο εσωτερικό του μπαρ η διακόσμηση είναι κλασική και ρουστίκ.

Χρειάζονται μόνο τρία λεπτά για να περπατήσει κανείς από το Παλάτι του Αγίου Ιακώβου στο μπαρ «Dukes».