Πονοκέφαλος διαρκείας αποδεικνύονται για τον Τζο Μπάιντεν ο γιος του Χάντερ και η ανεύθυνη στάση που έχει δείξει όσον αφορά στους υπολογιστές που έχασε, από τα στοιχεία των οποίων αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα!

Μετά τις αποκαλύψεις πως για να μεσολαβήσει να «ξεπαγώσουν» περιουσιακά στοιχεία 30 δισ. της Λιβύης που είχε «παγώσει» ο Ομπάμα, ζητούσε δύο εκατομμύρια δολάρια, τα e-mails για τις συμφωνίες που προσπαθούσε να κλείσει ή τα e-mail που τον παρουσιάζουν ως αλκοολικό και εμμονικό με τα ναρκωτικά και τις ιερόδουλες, νέα στοιχεία μπορούν να εμπλέξουν στην έρευνα του FBI τον πατέρα του, Τζο, όπως λένε οι ειδικοί. Τα μηνύματα αποκαλύπτουν ότι μοιράζονταν τραπεζικούς λογαριασμούς, πλήρωναν οφειλές ο ένας του άλλου, με τον Πρόεδρο να μπορεί να έχει χρηματοδοτήσεις, ακόμη και τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την πορνεία το 2018.

Ο ρόλος του συνεταίρου του 

Επίσης γίνεται φανερός ο ρόλος του συνεταίρου του Χάντερ Μπάιντεν στη συμβουλευτική εταιρεία Rosemont Seneca, Έρικ Σβέριν, όσον αφορά στη διαχείριση ενός μεγάλου τμήματος των οικονομικών πατέρα και γιου Μπάιντεν, τη διαχείριση των εγγράφων της δωρεάς του Τζο Μπάιντεν στο πανεπιστήμιο Ντελαγουέρ, ακόμη και τις συμφωνίες για τα δικαιώματα ενός βιβλίου.

Ο συνεταίρος του Χάντερ, Σβέριν, κάνει επανειλημμένως αναφορές σε πατέρα και γιο να πληρώνουν τους λογαριασμούς ο ένας του άλλου, σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φορητό υπολογιστή του Χάντερ που δείχνει πως μοιράζονταν τραπεζικούς λογαριασμούς, καταρρίπτοντας έτσι προηγούμενες αιτιάσεις του Χάντερ Μπάιντεν σε δικά του e-mail πως ήταν ο μόνος που πλήρωνε λογαριασμούς του πατέρα του και στην πληρωμή αυτών έφευγε όλο του το εισόδημα. Δεν είναι σαφές γιατί ο Σβέριν είχε αυτόν τον οικείο ρόλο στις υποθέσεις του τότε αντιπροέδρου και νυν Προέδρου, αντί για κυβερνητικά στελέχη στο Γραφείο του αντιπροέδρου.

Γνωστό όμως έχει γίνει πως η Rosemont Seneca έλαβε ειδικές χάρες από τον Λευκό Οίκο όσο ο Τζο ήταν στην εξουσία ως αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα. Ο Τζον Κασάρα, πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, ειδικός πράκτορας του υπουργείου Οικονομικών και ειδικός στις έρευνες για ξέπλυμα χρήματος, είπε ότι αν ο Τζο δεν ήταν Πρόεδρος, πιθανότατα θα ήταν στο στόχαστρο των εισαγγελέων μαζί με το γιο του. Το FBI και η IRS (Internal Revenue Service - Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων), όπως έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, ήδη εξετάζουν τις επιχειρηματικές σχέσεις του Χάντερ Μπάιντεν στο εξωτερικό και τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time