Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Ανωνυμο__1823___700_px___3_
Διεθνή

Λευκορωσία: Με πλακάτ πολίτης φέρεται να διαδηλώνει μόνος του κατά του πολέμου το Μινσκ

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το ΝΕΧΤΑ, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητες πηγές

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες κάνουν λόγο για σχέδια εισβολής της Λευκορωσίας στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Reuters , ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν τον πρόεδρο Λουκασένκο να δίνει χείρα βοηθείας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, οι ρωσικές δυνάμεις ίσως στήσουν κάποια προβοκάτσια που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρόσχημα για την στρατιωτική εισβολή και των Λευκορώσων στην Ουκρανία.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα αναφέρει ότι περίπου 300 λευκορωσικά τανκς έχουν πλέον συγκεντρωθεί κοντά στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Ουκρανία. Παράλληλα, ο Λευκορώσος πρόεδρος, Αλεξάντρ Λουκασένκο είχε διαψεύσει προ ημερών κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, κατά τη διάρκεια συνομιλίας που εκείνος είχε με τον ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Διαδηλώνει μόνος του στο Μίνσκ κατά του πολέμου

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το ΝΕΧΤΑ, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητες πηγές και στο οποίο ένας κάτοικος στο Μίνσκ διαδηλώνει μόνος του (!) κατά του πολέμου.

Ο διαδηλωτής που κρατάει πλακάτ στα χέρια του ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας εμφανίζεται στη κεντρική λεωφόρο στην πλατεία Ελευθερίας στο Μίνσκ.