H Σίλα Φέργκιουσον φαίνεται πως έγινε η αγαπημένη τραγουδίστρια του πρίγκιπα Κάρολου, όταν στα 30ά γενέθλιά του τραγούδησε προς τιμή του.

Από τότε οι δυο τους έγιναν φίλοι, αλλά εκείνη έχει πολλά παράπονα εναντίον του.

Η τραγουδίστρια του γυναικείου συγκροτήματος «Three Degrees», σήμερα είναι 74 ετών και εξομολογείται πως έχει απωθημένα από τη γνωριμία της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Όπως λέει η ίδια, αν τον συναντήσει, θα του εκφράσει το μεγάλο παράπονο που έχει από εκείνον.

«Κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή και δεν θα έχω πρόβλημα να του το πω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε», επισήμανε αρχικά η Σίλα.

«Μου κατέστρεψε τη σεξουαλική ζωή. Πήγα σε αυτόν τον τύπο μια φορά σε μια ντίσκο και είπα: “Θα ήθελες να χορέψουμε;” και απάντησε: “Δεν μπορώ να χορέψω μαζί σου, είσαι η αγαπημένη του πρίγκιπα Καρόλου”. Κάθε φορά που έφτανα κοντά με κάποιον, εμφανιζόταν το όνομα του Τσαρλς. Σκέφτηκα, “δεν θα βρω ποτέ κανέναν!», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, η σύνδεσή της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου έκανε τους άντρες να σταματήσουν να βγαίνουν μαζί της, κάτι που τελικά την άφησε single και πρέπει να βασιστεί σε ιστότοπους γνωριμιών.

Η Σίλα Φέργκιουσον σχεδιάζει να μιλήσει στον πρίγκιπα Κάρολο στην επόμενη συνάντησή τους για αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Η Φέργκιουσον πάντα επιμένει ότι ουδέποτε είχε ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον Βρετανό επιχειρηματία Κρις Ρόμπινσον το 1980 και μαζί απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους, την Αλίσια και την Αλεξάνδρεια. Χώρισαν το 2004.