Τo camping πάντα αποτελεί την καλύτερη πρόταση διαμονής γιατί σας δίνει η δυνατότητα και να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και να μείνετε στη φύση. Φωτιά, χαλάρωση, μουσική συμπληρώνουν το πάζλ που έχουμε στο μυαλό μας όταν είναι να οργανώσουμε μια απόδραση στη φύση.

Οι έρευνες λένε πως μια βδομάδα διαμονής σε σκηνή μπορεί να επαναφέρει το βιολογικό σας ρολόι και να ισορροπήσει τον οργανισμό σας. Αξίζει λοιπόν να το δοκιμάσουμε έστω μια φορά. Συλλέξαμε 6 μέρη στον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αν είστε λάτρης του camping.

1. Arches National Park

Πρόκειται για εθνικό πάρκο των ΗΠΑ στην ανατολική Utah. Είναι γνωστο για τη διατήρηση πάνω από 2000 φυσικών αψίδων ψαμμίτη αλλά και πολλών γεωλογικών μορφών. Πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία camping που αξίζει να βιώσετε.



2. Sahale Glacier Camp, Washington

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Κάνοντας camping εκεί χοροπηδάς ανάμεσα σε λουλούδια, σε κομμάτια πάγου και μεγάλους ογκόλιθους. Τα χρώματα του ουρανού γοητεύουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Sahale Glacier Camp, Washington

3.Joshua Tree

Ο έναστρος ουρανός του είναι το πιο πειστικό επιχείρημα για να επισκεφτείς αυτό το υπέροχο μέρος.

Joshua Tree



4. Minchin Cove - Newfoundland

Πρόκειται για έναν εγκαταλειμμένο οικισμό στο Terra Nova National Park. Ενδείκνυται για πεζοπορία μέσα από σπηλιές, φαράγγια και τα παράκτια ύδατα.

Minchin Cove in Newfoundland

5. Eco-Camping Patagonia

Για αυτούς που επιθυμούν να έχουν τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου αλλά και τις ρομαντικές εμπειρίες ενός camping, το εν λόγω μέρος είναι ιδανικό. 

Eco-Camping in Patagonia, Chile

6. Camping στα δέντρα στο Waldseilgarten της Γερμανίας

Αν νομίζετε πως αυτά υπάρχουν μόνο στη φαντασία σας, κάνετε λάθος

Tree Camping in Waldseilgarten, Germany