«Μπαμ» επιχειρούν να κάνουν σύμφωνα με το βρετανικό Sky Sports, ο Λουίς Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς ενώνουν δυνάμεις και χρήματα με στόχο να αγοράσουν την Τσέλσι!

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και η κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam έχουν δεσμευθεί να βάλουν από 10 εκατομμύρια λίρες ο καθένας στην προσπάθεια που κάνει ο Μάρτιν Μπρόουτον, ένας από τους ανθρώπους που έχουν βγει μπροστά για να πάρουν τους Λονδρέζους από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Τσέλσι αναμένεται να πωληθεί για περίπου 2,5 δισ. λίρες, με τον Mπρόουτον φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δύο κορυφαίους αθλητές εδώ και εβδομάδες.

Πηγή προσκείμενη στον Μπρόουτον δήλωσε ότι η προσθήκη του Sir Lewis και της κας Williams ήταν μια σοβαρή επενδυτική απόφαση λόγω της εμπειρίας τους στην οικοδόμηση παγκόσμιων αθλητικών εμπορικών brands.

Πώς πείστηκαν να συμμετέχουν στην αγορά της Τσέλσι

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές, φαίνεται πως στέκονται στο πλευρό του επιχειρηματία βάζοντας και οι ίδιοι χρήματα σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμα καλύτερη η προσφορά για την εξαγορά της Τσέλσι. Παράλληλα, όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο πρωταθλητής της Formula 1, ότι υποστηρίζει την αντίπαλο της Τσέλσι στο Λονδίνο, Άρσεναλ, λέγοντας μάλιστα ότι είναι οπαδός της από τότε που ήταν πέντε ετών.

Το Sky News αναφέρει ότι ο Χάμιλτον «θα διαδραματίσει επίσημο ρόλο στις μελλοντικές προσπάθειες της Τσέλσι για την προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ενσωμάτωσης», αν η προσφορά του Μπρόουτον είναι τελικά επιτυχής.

Παράλληλα, η Γουίλιαμς είναι συνιδιοκτήτρια της γυναικείας ομάδας Angel City με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα φέτος. «Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο για τους αθλητές να έχουν κάτι δικό τους. Είναι ενδιαφέρον, γιατί έχεις ένα διαφορετικό είδος υπερηφάνειας όταν είσαι εκεί και παίζεις για κάτι που σου ανήκει», είχε δηλώσει η Williams για τη συμμετοχή της στην ομάδα αυτή, σε ένα Instagram live με την ηθοποιό Natalie Portman, η οποία είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της Angel City.

«Αυτό δεν μπορεί να γίνει στο τένις, οπότε είναι πραγματικά ενδιαφέρον να έχεις την ευκαιρία να το κάνεις σε ένα διαφορετικό άθλημα. Είναι ένα υπέροχο αίσθημα».