Η νομική ομάδα του Johnny Depp ετοιμάζει να καλέσει την πρώην σύντροφό του Kate Moss για να καταθέσει στη δίκη, ύστερα από αναφορά της Amber Heard ότι είχε δήθεν ακούσει για περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή τον πρώην σύζυγό της εις βάρος του μοντέλου.

Προκειμένου να κατηγορήσει τον Johnny Depp ότι ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του ηθοποιού με την Kate Moss.

Βέβαια, η Amber Heard δεν γνώριζε όμως, πως αυτό ακριβώς περίμενε πώς και πώς η νομική ομάδα του Johnny Depp. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μπέντζαμιν Τσιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη της δίκης και μόλις άκουσε το όνομα της Kate Moss να βγαίνει από το στόμα της Amber Heard, έκανε μια κίνηση πανηγυρισμού.



«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Kate Moss, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε δηλώσει στην κατάθεσή της.

Δεν σκέφτηκε όμως, ότι μια τέτοια αναφορά δεν της επιτρέπεται στο δικαστήριο, καθώς δεν αφορά τη δική της υπόθεση. Ωστόσο, ωφέλησε τον Johnny Depp, καθώς έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να καλέσουν επιτέλους, την Kate Moss για κατάθεση.



Ο Johnny Depp και η Kate Moss ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood την δεκαετία του ’90.