Πέθανε η 53χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χες, η οποία νοσηλευόταν μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη προ ημερών, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος, και αφού η ηθοποιός αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Υπενθυμίζεται, ότι οι γιατροί της ηθοποιού είχαν ενημερώσει την οικογένειά της, ότι δεν θα επιβίωνε. Η ηθοποιός συγκρούστηκε στο γκαράζ μιας κατοικίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη με την ίδια να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο. Στο νοσοκομείο παρέμεινε συνδεδεμένη με ειδικά μηχανήματα μέχρι να καθοριστεί εάν τα όργανά της είναι κατάλληλα για δωρεά.



Αυτή ήταν εξάλλου και η επιθυμία της Χες. Η ανακοίνωση της οικογένειας ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει».