Ποτέ δεν θα περίμεναν ότι θα έρχονταν αντιμέτωπες με ένα τέτοιο περιστατικό. Ο λόγος για μία παρέα γυναικών στη Βραζιλία, οι οποίες κατενθουσιασμένες χόρευαν ξέφρενα με αποτέλεσμα το έδαφος να… υποχωρήσει.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχει αναπαραχθεί και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα και έχει ήδη γίνει viral επειδή δείχνει την ακριβή στιγμή που οι συγκεκριμένες γυναίκες διασκεδάζουν χοροπηδώντας.

Όλα έμοιαζαν να είναι σαν ένα κανονικό πάρτι, όπως πολλά άλλα, αλλά η κατάσταση πήρε στροφή 180 μοιρών όταν το έδαφος άνοιξε κάτω από τις γυναίκες, αποκαλύπτοντας μια μεγάλη καταβόθρα στην οποία έπεσαν όλες μαζί, προκαλώντας ανησυχία και μερικά γέλια στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.


Σε ένα δεύτερο βίντεο που σχετίζεται με το ατύχημα, μπορείτε να δείτε πώς οι άνθρωποι που βρίσκονταν στη σκηνή προσπαθούν να βοηθήσουν όσους έπεσαν και μάλιστα μία από τις γυναίκες βγαίνει με τα πόδια της, αλλά δεν είναι γνωστό αν οι υπόλοιποι κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια.

@raiodesollau Respondendo a @rlx_sara não consegui gravar tudo mas gravei isso aqui, e foi assim que todas saíram KKKKKKKKK #fy #fypシ #foryou #fyp #fyp ♬ som original - raiodesollau