Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
kalifornia_apagwgi_oikogeneia
Διεθνή

Τραγωδία στην Καλιφόρνια: Νεκρά και τα τέσσερα άτομα της οικογένειας που απήχθη - Μεταξύ των θυμάτων και ένα βρέφος 8 μηνών

Η οικογένεια απήχθη την περασμένη Δευτέρα από τα γραφεία της επιχείρησης με φορτηγά που διατηρούσαν στην περιοχή

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μερσντ , στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης της δολοφονίας της τετραμελούς οικογένειας, η οποία είχε απαχθεί την περασμένη Δευτέρα.

Θύματα της άγριας δολοφονίας στην Καλιφόρνια είναι ο 36χρονος Τζασντίπ Σινγκ, η 27χρονη Τζασλίν Καούρ, ο 39χρονος Αμαντίπ Σινγκ και το μόλις 8 μηνών βρέφος, Αρόοχι Δέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια απήχθη την περασμένη Δευτέρα από τα γραφεία της επιχείρησης με φορτηγά που διατηρούσαν στην περιοχή.

Η τετραμελής οικογένεια εντοπίστηκε νεκρή από τις αρχές δύο 24ωρα αργότερα σε αγροτική περιοχή.


Κύριος ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας είναι 48χρονος Χεσούς Μανουέλ Σαλγάδο, ο οποίος νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο, μετά την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι αρχές ανακρίνουν τον 48χρονο ύποπτο, προκειμένου να διευκρινίσουν αν εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο στην υπόθεση, σημείωσε ο Σερίφης Γουόρνκε στη συνέντευξη Τύπου.

Οι κάμερες ασφαλείας της εταιρείας στο Μερσντ δείχνουν έναν άνδρα, το πρόσωπο του οποίου καλύπτεται από ιατρικού τύπου μάσκα, πρώτα να απομακρύνει τους αδελφούς Τζανσντίπ και Αμαντίπ και μετά την Κορ και την κόρη της.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το έγκλημα, όταν εντοπίστηκε ένα μαύρο ημιφορτηγό που ανήκε στον Αμαντίπ Σινγκ να καίγεται στην άκρη δρόμου της κομητείας.

Κατά την έρευνά της, η αστυνομία δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια και διαπίστωσε ότι αυτή είχε απαχθεί, στοιχείο που τους οδήγησε στην επιχείρηση φορτηγών.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Σαλγάδο, αφού χρησιμοποιήθηκε σε κοντινό ΑΤΜ η πιστωτική κάρτα της οικογένειας.