Ένας άνθρωπος φέρεται να έχει πέσει νεκρός από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο ξενοδοχείο «Hampton Inn» στην περιοχή Ντίαρμπορν του Μίσιγκαν στο Ντιτρόιτ. Η Αστυνομία έφτασε σχεδόν άμεσα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη χαοτική κατάσταση, την ώρα που η «Daily Mail» αναφέρει πως ο δράστης βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο ταμπουρωμένος.

Έχουν αναφερθεί πολλοί πυροβολισμοί, ενώ η αστυνομία του Ντιτρόιτ έγραψε στο twitter πως εκτυλίσσεται «ενεργή σκηνή» και η κατάστασή είναι «επικίνδυνη».


Σε άλλο «τιτίβισμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί εργάζονται για τον καθαρισμό ολόκληρης της περιοχής γύρω από το ξενοδοχείο. Παρακαλούμε μείνετε μακριά από την περιοχή, καθώς αυτή είναι μια ενεργή κατάσταση και εξαιρετικά επικίνδυνη για το κοινό».


Μάλιστα, το σχολείο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο, σε απόσταση περίπου 1,6 χιλιομέτρου, κατασχέθηκε από την Αστυνομία και τέθηκε σε ήπιο lockdown, προκειμένου να προστατευτούν τα παιδιά. Στην ιστοσελίδα του δημοσιεύθηκε η εξής ανακοίνωση: «Υπάρχει μια επικίνδυνη κατάσταση έξω από το κτίριο και δεν επιτρέπουμε κανέναν να μπει στο σχολείο αυτή τη στιγμή. Όλο το προσωπικό και οι μαθητές μας είναι ασφαλείς και η ημέρα μας συνεχίζεται κανονικά. Δεν θα υπάρχει καμία εξωτερική δραστηριότητα στο DuVall».