Ευρηματικές δεξιότητες μάρκετινγκ φαίνεται ότι έχει ένας ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στη Βρετανία, η βιτρίνα του οποίου έγινε viral στο διαδίκτυο, αφού έβαλε τη «Ρεζέρβα» του πρίγκιπα Χάρι δίπλα σε ένα άλλο βιβλίο με τίτλο «Πώς να καταστρέψετε την οικογένειά σας».

Αναλυτικότερα, το Bert's Books τοποθέτησε στη βιτρίνα την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια, μαζί με το μυθιστόρημα με τίτλο «Πώς να καταστρέψετε την οικογένειά σας», της Μπέλα Μάκι.

Όταν έκανε τη σχετική ανάρτηση, η φωτογραφία έγινε σε ελάχιστο χρόνο viral.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο 35χρονος Alex Call, εξήγησε ότι πήραν την απόφαση μαζί με το προσωπικό γιατί πίστεψαν ότι η βιτρίνα ήταν «αρκετά ανάλαφρη και θα έκανε ίσως κάποιους ανθρώπους να χαμογελάσουν». Δίκιο είχε.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο του «Spare» (Ρεζέρβα στα ελληνικά), τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι γνώρισαν εκτόξευση πωλήσεων, που ξεπέρασαν το 1,4 εκατομμύριο αντίτυπα κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της αγγλόφωνης έκδοσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και είναι πρωτοφανείς για τέτοιου είδους βιβλίο.