Απίστευτο σκηνικό έγινε στο νεκροταφείο Μόρισον, του Σουόνσι στην Ουαλία, πέρυσι στις 5 Αυγούστου, όταν τα μέλη δύο οικογενειών επιδόθηκαν σε καβγά ο οποίος περιείχε κανονικό οπλισμό, δηλαδή ρόπαλα, τσεκούρια, σπαθιά, ματσούκια, ματσέτες, ακόμα και... σφυρί.

Η «Daily Mail» εξασφάλισε βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα μέλος της μίας οικογένειας να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του κρατώντας ρόπαλο κι ενώ από την άλλη οικογένεια χτυπούν με ρόπαλα το αυτοκίνητό του. Ξεκινά καταδίωξη μέσα στο νεκροταφείο με τα αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ άλλοι παίρνουν στο κυνηγητό τα μέλη της αντίπαλης οικογένειας, κρατώντας χατζάρες! Από τα επεισόδια, δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ένας μάλιστα είχε και ένα σφυρί, ενώ άλλοι κρατούσαν ματσούκια κυνηγώντας τους άλλους.




Ο Τζέιμς Κόφι, 45 ετών, που θεωρήθηκε ο πιο δραστήριος του καβγά, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης δύο χρόνων και τριών μηνών. Οι Τζέφρι Τος και Τζον Κόφι, 24 ετών, με 18 μήνες. Ο Πάτρικ Τζόζεφ Μέρφι, 40 ετών, με δύο χρόνια και οκτώ μήνες. Ο Άντριου Τζον Τόμας, 40 χρόνων, με τρία χρόνια. Ο Τζον Τζο Ο'Μπράιεν, 53 ετών, με 16 μήνες. Ο Μάρτιν Τζον Ο' Μπράιεν, 58 χρόνων, για 16 μήνες. Οι Πάντι Μέρφι, 19, και Τζον Μέρφι, 18, γιοι του Πάτρικ Μέρφι, τιμωρήθηκαν με φυλάκιση αναστολής και καταναγκαστική εργασία.