Η 65χρονη Άντζελα Κέλλυ, το δεξί χέρι της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι καθώς μάζευε τα πράγματά της από το σπίτι της στο Windsor, αφού μετακομίζει πλέον για μια νέα ζωή στο Βορρά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 65χρονη φεύγει από το σπίτι της δίπλα στο ποτάμι για να μετακομίσει στην περιοχή Peak, όπου ο Βασιλιάς της χάρισε ένα νέο σπίτι για να τιμήσει την υπόσχεση της εκλιπούσας μητέρας του.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απόλυσής της χθες η Κέλλυ έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Όσο ευγενικός και γενναιόδωρος κι αν είσαι, ποτέ δεν θα ικανοποιήσεις έναν αχάριστο άνθρωπο».

Σε ένα ακόμα σχόλιο της σημείωσε: «Το να μάθεις πώς να παραμένεις ήρεμος όταν δεν σε σέβονται είναι υπερδύναμη», με τις φήμες να οργιάζουν για τις σχέσεις που έχει με το νέο βασιλικό ζεύγος.

Σημειώνεται πως η Άντζελα Κέλλυ εργάστηκε για τη βασίλισσα Ελισάβετ για περισσότερα από 25 χρόνια και ήταν τόσο δεμένη μαζί της που η μονάρχης δημιούργησε τον τίτλο «Προσωπική Βοηθός, Σύμβουλος και Επιμελητής της Αυτής Μεγαλειότητος» για την Άντζελα Κέλλυ. Επιπλέον, έχει γραφτεί ότι η εκλιπούσα βασίλισσα της είχε δώσει την άδεια να γράψει μια σειρά βιβλίων για τη σχέση τους.

«Αλλά πολλοί από το βασιλικό σπίτι ήταν καχύποπτοι –και πιθανώς ζήλευαν– για τη σχέση της κυρίας Κέλλυ με τη βασίλισσα», γράφει η Daily Mail.

Πέρυσι η Mail αποκάλυψε ότι λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο, οι κλειδαριές άλλαξαν στα διαμερίσματά της, έτσι ώστε η κυρία Κέλι, να μην έχει πρόσβαση - αν και έχει διατηρήσει το σπίτι της στο κτήμα Windsor μετά από αίτημα της βασίλισσας.

Μάλιστα, πιστεύεται ότι ο Κάρολος αγόρασε στην βοηθό της μητέρας του ένα νέο σπίτι με την αντίληψη ότι θα μπορέσει να ζήσει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής της, και μετά το σπίτι να επιστρέψει στο Στέμμα.

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται μάλιστα να εξασφαλίζει ότι η Κέλλυ δεν θα πει τίποτα για τη φιλία της με τη βασίλισσα Ελισάβετ.