Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ανταγωνιστούν τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ και ονειρεύονται να μπουν δυναμικά στον κόσμο της μόδας και των προϊόντων lifestyle. Σε μια προσπάθεια να καθιερωθούν ως γνωστό παγκόσμιο «brand», ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα νέο εγχείρημα που θα συναγωνιστεί την επιτυχία του ισχυρού ζεύγους Μπέκαμ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Αφού τερμάτισε πρόσφατα τη συμφωνία του με το Spotify, το «έκπτωτο» πριγκιπικό ζεύγος του Μπάκιγχαμ έκανε το κοινό να αναρωτιέται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αρχικά οργίασαν οι φήμες ότι η Μέγκαν ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τον διάσημο οίκο μόδας Dior, ο γίγαντας της μόδας ωστόσο έκτοτε αρνήθηκε ότι βρίσκεται στα σκαριά ανάλογο «ντιλ».

Ο «μετρ» των δημοσίων σχέσεων, ειδικός στη δημοφιλή κουλτούρα και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Nick Ede θεωρεί ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι πιθανό να ακολουθήσουν το μονοπάτι των Μπέκαμ και «να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο τρόπο ζωής που οι άνθρωποι θα αγκαλιάσουν με ενθουσιασμό». Αντλώντας έμπνευση από τα επιχειρηματικά μοντέλα του γνωστού ποδοσφαιριστή και της σχεδιάστριας συζύγου του, τα οποία περιλαμβάνουν τη δημιουργία εσόδων από τον κολοσσό μόδας, τα γυαλιά και το άρωμα Μπέκαμ, ο Ede πιστεύει ότι οι Σάσεξ είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να παρουσιάσουν τα δικά τους προϊόντα ή να γίνουν το πρόσωπο ενός προϊόντος.

Ο ίδιος θεωρεί ότι οι «αντάρτες» Χάρι και η Μέγκαν ζευγάρι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους, λανσάροντας γυαλιά, αρώματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και μακιγιάζ. Υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της Μέγκαν για την πετυχημένη σειρά ομορφιάς της Βικτόρια Μπέκαμ ως πιθανό σημείο αναφοράς για το δικό της brand. Επιπλέον, ο Ede επισημαίνει ότι η λαμπερή φύση του Δούκα και της Δούκισσας, σε συνδυασμό με την οικογενειακή εικόνα τους αλλά και την «ανταρσία» τους από τη βρετανική βασιλική οικογένεια τους καθιστά σε θέση να δημιουργήσουν μια ισχυρή ταυτότητα επωνυμίας.

Τα εμπόδια στα όνειρά τους

Ωστόσο, ο ειδικός αναγνωρίζει ότι έχουν μια σημαντική απόσταση να διανύσουν πριν φτάσουν στο ίδιο επίπεδο αναγνωρισιμότητας με τους Μπέκαμ. Για να καλύψει το χάσμα, ο Ede συμβουλεύει το ζευγάρι να αξιοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας μια επιστροφή και αξιοποιώντας τα ως εργαλείο προώθησης για την επωνυμία τους. Λέει επίσης ότι ο Χάρι θα μπορούσε να πάρει στοιχεία από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ εάν αποφασίσει να ακολουθήσει μια καριέρα στη βιομηχανία της μόδας.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά από αναφορές ότι η Μέγκαν και ο Χάρι κλήθηκαν από το Netflix να παρουσιάσουν «περισσότερες υπέροχες ιδέες» εάν επιθυμούν να εξασφαλίσουν τα εκκρεμή τέλη των 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τη συμφωνία τους. Ο γίγαντας του streaming παραμένει πρόθυμος να συνεργαστεί με το ζευγάρι, αλλά αναμένει από αυτούς να προσφέρουν νέες, συναρπαστικές ιδέες. Η συνεχιζόμενη διαδικασία αναθεώρησης είναι τυπική για συμφωνίες αυτού του μεγέθους, όπως δήλωσε πηγή στη Sun.

Καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εστιάζουν στην ίδρυση μιας λαμπερής μάρκας lifestyle, ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη κίνησή τους. Θα μιμηθούν με επιτυχία την αυτοκρατορία του Μπέκαμ ή θα χαράξουν ένα δικό τους μονοπάτι; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Για την ιστορία πάντως από τη Βρετανία και εγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ άρχισαν να δουλεύουν σε ένα πρότζεκτ που πίστευαν ότι θα μπορούσε να τους μετατρέψει από πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας σε ισχυρές φιγούρες του Χόλιγουντ. Τώρα, αυτό μοιάζει με φιάσκο, έγραφε πρόσφατα η Wall Street Journal. Τελευταία αποκάλυψη που συζητήθηκε πολύ η είδηση για την Αμερικανίδα σούπερ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ η οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει στο podcast της δούκισσας του Σάσσεξ.